Cum sa folosesti cantarul cand slabesti

Multe dintre noi au avut ganduri negre legate de cantarul din baie. Nutrim sentimente de ura pentru micul cantar atunci cand incepe sa-si traga acul tot mai spre dreapta, ca sa afiseze un numar deloc satisfacator de kilograme. Nu il aruncati intr-un colt! Cantarul va ajuta sa slabiti daca stiti cum sa il folositi.

De ce nu slabesti desi tii dieta

Tii cu disperare sa slabesti inainte de vacanta de vara asa ca ai schimbat si dieta si exercitiile de cateva ori pana acum. Desi cantarul nu iti arata o schimbare majora, hainele iti dau de inteles ca s-a intamplat ceva cu corpul tau.

E mai tonifiat, pantalonii nu te mai strang atat de rau si parca si postura e mai buna. De ce nu se vede schimbare si pe cantarul din baie? Pentru ca iti transformi grasimea in muschi iar masa musculara cantareste mai mult decat grasimea.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Nu te panica. Mai degraba cumpara un cantar care iti arata si procentajul masei musculare din corp, asa vei avea un control mai bun asupra

Cand sa te cantaresti

Cel mai bun moment al zilei este dimineata, exact in momentul care urmeaza excursiei la baie si precede micul dejun. Atunci afli exact cate kilograme ai, cu precizie de miligram. Cercetarile mai arata si ca vineri este cea mai buna zi in care te poti cantari pentru ca tinzi sa slabesti spre sfarsitul saptamanii de lucru si sa te ingrasi in week-end.

Sunt 5 lucruri pe care nu ti le spune cantarul. Citeste pe Dietetik care sunt acestea.



Cat de des e bine sa te cantaresti

Nu trebuie sa faci o obsesie din urcatul permanent pe cantar. E suficient sa verifici cantarul o data pe zi. Daca repeti miscare mai des, te vei stresa extrem de rau din cauza ca numarul de kilograme fluctueaza extrem de mult pe durata zilei.

 

Tags:
Cum sa folosesti cantarul cand slabesti
cantar
dieta rapida
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare