Cum scapi de stres la birou

Numai gandul ca ajung la birou si ma asez pe un scaun de pe care nu ma mai ridic 8 ore decat ca sa ma duc la baie, ma face sa imi iau campii. Ca sa nu ajung sa-mi detest locul de munca din cauza sedentarismului si a stresului cu care vine la pachet, e nevoie sa invat sa ma deconectez. Am aflat si iti spun si tie cum scapi de stres la birou.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Pentru inceput poti apela la eternul prieten – computerul. El te poate ajuta sa iei o vacanta de 2 minute. Gandeste-te la locul de vacanta preferat, adu-ti aminte cat de bine te simteai acolo si cum vorbeau localnicii si cauta un bilet de avion pe internet. Poate gasesti o oferta care sa aduca visul mai aproape de realitate.

Tot cu ajutorul internetului poti sa intri pe site-uri zen. Stiu ca e paradoxal, dupa ce am militat pentru petrecerea timpului deconectat de la tv/computer/smartphone dar cand esti la job, esti la job. Gasesti aici site-uri zen care te ajuta sa te deconectezi putin. 

Daca tot vorbeam de telefoane, poti sa scapi de stres la birou poti sa descarci niste aplicatii care te ajuta sa te relaxezi. Unul dintre favoritele mele e acesta.

Cum scapi de stres la birou ? Cu uleiuri esentiale. Aromaterapie la job se face tinand sticlutele frumos mirositoare pe birou. O simpla inspiratie te ajuta sa te relaxezi pentru ca scade nivelul de stres.

Cand iti vine sa spargi monitorul in capul unui coleg plangacios e clar ca ai o problema. Incearca sa scazi nivelul de stress facand miscari mai dese. Ridica-te de la birou, plimba-te prin camera sau urmeaza indicatiile de aici.

Ultima metoda de relaxare presupune existenta unui pix si a unei hartii. Ce faci cu ele ? Incerci sa iti faci lista cu lucrurile pe care le ai de facut pe ziua de azi. Asa ti le vei intipari mai bine in minte.

Alte trucuri care te ajuta sa scapi de stres la birou gasesti in Huffingtonpost.com.

Tags:
Cum scapi de stres la birou
stres
tehnici de relaxare
combate stresul
regim de viata sanatos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare