Cum scapi rapid de 5 kilograme?

Nu exista o reteta general valabila de slabit. Ce functioneaza la mine, nu va functiona niciodata exact la fel la tine, ba chiar ar putea sa te ingrase putin.

Te intrebi cum iti pot explica, in contextul asta, cum scapi rapid de 5 kilograme? Simplu, cautam impreuna cea mai eficienta metoda care te ajuta sa slabesti si o ulterior o pui in aplicare.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ironic este ca sunt milioane de metode care te ajuta sa iei proportii, insa doar cateva zeci dau jos kilogramele acumulate.

Despre prima metoda v-am vorbit de v-am plictisit. Hidratati-va, hidratati-va si iar hidratati-va! Un studiu recent arata ca cei care beau cei 2 litri necesari pe zi, pierd mai multe kilograme decat cei care nu se hidrateaza.

O alta metoda prin care scapi rapid de 5 kilograme este injumatatirea portiei. Imparte farfuria in doua si pastreaza restul pentru mai tarziu. Ti-ai dat seama ca poti avea senzatia de satietate cu mult inainte de a termina portia?

 


Devino vegetarian sau chiar vegan – desi daca nu mai mananci carne, dar te imbuibi cu ciocolata, nu vei reusi sa slabesti deloc.

Scapi rapid de 5 kilograme daca eviti tot ce inseamna mancare semi-preparata. Alimentele proaspete sunt mult mai gustoase si mult mai sanatoase, asa ca incearca sa arunci tot ce inseamna mancare in ambalaj sau cutie.

Slabesti mai usor daca te organizezi sa tii o dieta timp de 2 zile pe saptamana. Daca nu reusesti sa respecti planuri cincinale, limiteaza-te la cele 2 zile si incearca sa ai un meniu cu  mai putine calorii. Te protejezi astfel de cancer la san si te motivezi sa slabesti.

Ultima metoda atenteaza la cocktailurile cu alcool. Adevarate bombe calorice, nu sunt deloc indicate in cazul persoanelor care vor sa scape de cateva kilograme. Ramaneti la cocktailuri nonalcoolice. Vei vedea mai clar cum scapi rapid de 5 kilograme.

Tags:
Cum scapi rapid de 5 kilograme
calorii
calculator calorii
regim de viata sanatos
dieta rapida si eficienta
alcool
cocktail
vegetarian
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare