Cum slabesti dupa sarcina

News 11.05.2011 Andreea Pietrosel

Afla de la "bebelusa Oana" de la Cronica Carcotasilor. Prezentatoarea tv a povestit pentru Gandul ca a renuntat la fainoase, condimente picante si la grasimi
Douasprezece kilograme a acumulat pe parcursul sarcinii Oana Ionita. Ca sa-si reintre rapid in forma, ea povesteste ca nu a apelat la vreo dieta-minune, ci a facut mult sport si a renuntat la cateva alimente din dieta zilnica. 

Bebelusii care sunt alaptati cel putin patru luni sunt mai „cuminti” decat cei care au fost hraniti doar cu lapte praf in primele luni de viata, arata un nou studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Oxford. Evenimentul Zilei scrie ca alaptarea scade cu 30% riscul de a dezvolta mai tarziu probleme de comportament precum anxietate, timiditate excesiva, hiperactivitate sau cleptomanie.

Slabiti cu fructe de sezon. Jurnalul il citeaza pe nutritionistul Gheorghe Mencinicopschi si prezinta cura cu cirese si capsuni. Ciresele au un continut caloric redus, aproximativ 50 de calorii la 100 de grame. Acesta este motivul pentru care sunt ideale in curele de slabire.
 

Tags:
cum slabesti dupa sarcina
alaptare
regim de viata sanatos
fitness usor
diete eficiente
slabeste cu cirese
capsuni
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare