Cum slabesti seara

 

Cand incerci sa slabesti, din ce in ce mai multe obstacole iti apar in cale. Cel mai dificil e la job, unde iti vine sa rontai non-stop ceva. Fie de nervi, fie de stress, fie din ambele cauze. Stii ca nici seara nu e mai bine.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ai crede ca ajungi acasa si frigiderul e plin doar de lucruri sanatoase. Ei bine, te inseli. Nu e asa nicidecum. Cum slabesti seara? Cu atentie, cu multa, multa atentie la ce mananci.

Primul mare secret este sa te opresti din rontait dupa cina. Filmele se pot vedea si fara sa fie acompaniate pe fundal de un rontait frenetic. Fa un efort si stai departe de camara cu bunatati. Sau daca nu poti, lasa rafturile goale.

Plictiseala sau obisnuita, una din doua, sunt cele care te fac sa mergi atat de des in bucatarie. Daca nu poti si nu poti sa te abtii, bea niste ceai de menta. Iti stinge senzatia de foame.  

 

Daca iei cina mult prea devreme ai voie sa rontai ceva inainte de culcare. Nu e nimic gresit in a ataca niste gustari sanatoase, gasesti pe dietetik o lista. Ai insa grija sa nu mananci ceva care sa iti ingreuneze somnul. Altfel maine va fi o zi extrem de dificila cu perioade slabe de concentrare. Doar nu vrei asta.

 

Cum slabesti seara? Cel mai simplu: dormind. 


 
Un somn de calitate nu iti asigura numai necesarul de energie pentru urmatoarea zi, pentru mersul la sala si pentru toate obstacolele pe care le ai de surmontat. Studiile arata ca te ajuta si sa slabesti. 

 

Cum? Fitsugar.com scrie ca somnul iti scade apetitul, ai observat cum oamenii care nu se odihnesc suficient mananca excesiv si se ingrasa mai rapid?

 

Asa ca inainte de a te culca, adopta o rutina sanatoasa: citeste o carte, bea niste ceai si relaxeaza-te. Maine incepe o noua zi pentru care trebuie sa te prezinti pregatita.

 

Tags:
Cum slabesti seara
regim de viata sanatos
calorii
calculator calorii
dieta eficienta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare