Cum te ajuta acupunctura sa slabesti

Acupunctura este o ramura a medicinei traditionale chineze si are la baza credinta ca bolile apar in urma intreruperi ale fluxului energetic. Aceasta practica consta in stimularea anumitor puncte de pe corp prin inteparea pielii cu ace subtiri. 

Acupunctura controleaza ritmul corect al organelor, are capacitatea de a reechilibra functiile organismului (printre care si cea digestiva) si poate corecta excesele sau dezechilibrele temporare. 
 
Aceasta metoda straveche n-o sa-ti topeasca pe loc colaceii, dar reuseste sa inhibe centrul foamei si sa stimuleze functiile ficatului, stomacului si pancreasului. In organism exista foarte multe meridiane energetice si punctele aferente acestora, adica 360 de baza, din care 100 sunt de slabit. In functie de diagnostic, iti pot fi stimulate intre 15 si 20 de puncte pe sedinta. 
 
Cum dau jos repede kilogramele in plus?
 
Trebuie sa stii din start ca doar prin acupunctura si atat nu vei slabi. Am stabilit deja ca aceasta practica reduce pofta de mancare, dar nu topeste grasimea, asa ca in paralel cu sedintele de acupunctura poti sa faci masaj, reflexoterapie, drenaj limfatic si, nu in ultimul rand, sport
 
 
Ca sa slabesti mai repede trebuie sa faci cele de mai sus, plus 5 sedinte de acupunctura pe saptamana, timp de doua saptamani, dupa care timp de alte 10 sedinte se lucreaza pe punctele de unde vrei sa dai jos grasime.
 
In prima faza, cand se elimina lichidul din corp, vei elimina chiar si 2 kilograme de zi, dupa care vei da jos 200 - 300 de grame pe saptamana, dar aceasta cantitate inseamnand grasimea din corp. 
 
In plus, trebuie sa mananci foarte echilibrat, nu doar fructe deoarce acestea contin multi hidrati de carbon care intra rapid in circulatie, ceea ce inseamna ca energia va fi consumata rapid, dar depozitele de grasime raman. Ai putea sa tii dieta pe puncte pentru ca aceasta este foarte eficienta cand este asociata cu acupunctura si cu sportul. 
 
Cum decurge o sedinta de acupunctura?
 
Expertii trebuie sa decida o schema de tratament, iar pentru aceasta este nevoie de consultarea si diagnosticarea pacientilor.
 
Urmeaza apoi sedintele de terapie, care pot dura 2 saptamani, 4 saptamani sau poate chiar mai mult, in functie de dignostic. Nu-ti face griji, caci acele sunt putin mai groase decat firul de par, deci intepatura este una foarte fina. 
Tags:
acupunctura
slabit
grasime
kilograme
sport
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare