Cura de criza

 Bani pentru abonament nu mai am, si astfel burta creste proportional cu deprimarea. Adio capsule magice si regimuri cu gratarele – nu mai am cu ce sa le platesc. In conditii de criza o singura optiune ramane viabila – traditionala cura cu supa de varza.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

E drept ca la un moment ti se acreste sa mananci in principal varza toata ziua, dar efectele sunt miraculoase – slabesti 5 kilograme intr-o saptamana – atentie, insa! Nu abuza pentru ca iti poate afecta sanatatea, plus ca trebuie sa te feresti de efectul yo-yo, ca sa nu ajungi mai tarziu sa te deplasezi prin rostogolire. Asadar dieta pe baza de supa de varza nu este una personalizata, in nici un caz una pe termen lung ci doar un plan culinar cu rezultate rapide ce poate fi urmat o data pe an. 

 

Nu va faceti griji, nu veti manca varza dimineata, la pranz si seara. Meniul va fi inviorat din cand in cand cu ardei gras, castraveti, anghinare, ceapa verde sau ro?ii.Asta pentru ca fibrele nu trebuie sa lipseasca pentru ca aduc repede senzatia de satietate si cura?a intestinele, rezolvand problemele tranzitului intestinal.

 

Cum arata zilele de cura ? In prima zi ai voie sa mananci supa de varza oridecateori iti este foame, plus orice fruct – in afara de banane – stiu, ca sunt exact fructele tale preferate, dar baba sufera la frumusete J. De baut ai de ales intre ceai verde neindulcit, apa plata sau suc de mure. In a doua zi tot supa de varza e meniul de baza la care poti adauga un cartof la cuptor cu unt.

 

Ziua a treia de regim este mai laxa, astfel ca puteti manca pe langa supa de varza, fructe si legume, asa ca sa va faceti incalzirea pentru urmatoarea zi in care banenele vor fi la putere. In ziua a 4-a asadar trebuie sa mancati nici mai mult nici mai putin de 8 banane si sa beti 2 pahare de lapte de soia, pe langa supa de varza. In cea de –a cincea zi meniul se imbogateste cu o friptura de peste, sase rosii si minimum 8 pahare de apa, in cea de-a sasea mai puneti pe gratar inca o bucata de peste urmand ca totul sa se termine apoteotic cu o farfurie de pilaf si suc de fructe neindulcit.

 

Odata terminat regimul care te va lasa cu 5 kilograme mai supla, trebuie sa revii treptat la regimul culinar normal. De ce nu e indicat sa tii dieta pe perioade lungi ? Un singur argument cred ca este de ajuns ca sa te connving : dieta cu varza poate duce la dezechilibre serioase ale organismului.

 

Medicii nutritionisti catalogheaza dieta cu supa de varz? ca fiind una periculoasa, din cauza continutului nutritional foarte sc?zut.

Tags:
supa de varza
cura de slabire
mancare de criza
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare