Cura de soare

News 06.08.2013 Andreea Pietrosel

E vorba tot despre bronz dar vorbim in termeni medicali acum. Cura de soare sau helioterapia e recomandata in tratamentul unei multitudini de afectiuni. Se stie ca razele soarelui stimuleaza formarea vitamine D, influenteaza metabolismul, buna functionare a diverselor organe si a sistemului nervos. Pun pariu insa ca nu stiai ca soarele te ajuta sa scapi de psoriazis sau ca nu e deloc recomandat daca suferi de lupus. Din Adevarul aflati totul despre beneficiile si contraindicatiile statului la soare.

Atentie la baile in piscina! Copilul dumneavoastra poate dezolvat o otita externe, numita si otita de piscina. Medicii citati de Jurnalul avertizeaza in legatura cu faptul ca nu doar apa din piscina sau cea de mare, ci apa, in general, care patrunde in ureche scare ramane acolo favorizeaza dezvoltarea ciupercilor si aparitia micozei.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Dieta cu ciorba de varza poate cauza insomnie, migrene si ameteli aflam din Romania Libera. Ziarul publica un top cu cele mai invazive 10 diete. Medicii sustin ca o dieta periculoasa este cea care are rezultate foarte rapide, mai putin de 1.200 de calorii pe zi si aceleasi alimente in meniu, deoarece poate duce la deficiente nutritionale severe.

 

Tags:
Cura de soare
helioterapie
lupus
psoriazis
otita
dieta cu ciorba de varza
calorii
calculator calorii
dieta cu 1200 de calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare