Daca te cantaresti miercurea, slabesti mai mult

Motivatie 17.02.2016

A te urca pe cantar la mijlocul saptamanii este o modalitate simpla de a slabi mai mult, sustine un studiu efectuat de expertii in tehnologie alimentara.

Oamenii aflati la dieta ar trebui sa se cantareasca miercurea pentru a pierde cat mai mult in greutate, conform noilor cercetari.
 
Cantaritul regulat se pare ca nu ofera rezultate pozitive celor care incearca sa piarda in greutate, insa cantarirea de miercuri pare sa aduca numai avantaje deoarece se pare ca in aceasta zi, greutatea are cele mai putin sanse sa fluctueze, oferindu-ti valori reale pe care le poti compara cu cele de saptamana trecuta.
 
Statistic, oamenii au tendinta sa se cantareasca mai mult in weekend ceea ce nu reprezinta o valoare reala a greutatii lor deoarece aceasta se poate fluctua in functie de mesele avute la sfarsit de saptamana si de momentele de relaxare. Ca un rezultat, cantaritul in weekend poate releva o crestere sau o sacdere mai mari in greutate decat cele reale, lucru care poate influenta obiectivul fiecaruia de a slabi.
Studiul a fost facut de o echipa de cercetatori finlandezi si s-a bazat pe monitorizarea a 40 de persoane adulte, supraponderale ce au furnizat mai mult de 2840 de citiri diferite ale cantarului in decurs de un an. Dr. Helander, coordonatorul proiectului a dezvaluit ca rezultatul depinde de felul si perioada in care te cantaresti. ”Cu cat te cantaresti mai des, cu atat pierzi mai mult in greutate. Dintre subiectii studiului, cei care se cantareau la mai mult de o saptamana au pierdut foarte putin in greutate, in timp ce aceia care s-au cantarit saptamanal, miercurea, si-au atins obiectivele propuse in materie de slabire”.
 
Tu cand te cantaresti?
 
Sursa: http://www.telegraph.co.uk/
 
Tags:
cantar
miercuri
slabire
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare