De ce face Jessica Simpson 10 mii de pasi pe zi

Pas cu pas, Jessica Simpson a scapat de kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Acum, ca a ajuns la greutatea ideala, vedeta e gata sa ne impartaseasca secretul siluetei sale. Nu e vorba de ceva fenomenal si costisitor. Nici vorba! Jessica Simpson merge pe carari batatorite si face exercitii clasice si tine o dieta la fel de bine testata. 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Are insa un truc ce vine sa-i eficientizeze stilul de viata. Merge foarte mult pe jos alaturi de copiii si logodnicul ei. Obiectivul Jessicai Simpson este sa faca 10 mii de pasi pe zi. Vedeta a devenint de curand purtatorul de cuvant al Weight Watchers.

 

Ea a fost aleasa pentru ca  a reusit sa-si surprinda fanii cu noua sa silueta dupa ce luase mult in greutate. Jessica nu este straina de problemele cu greutatea, acest lucru se datoreaza probabil senzatiei pe care o ofera cantatul pe scena si nu-i pasa de ce spune mass-media atata vreme cat ea este fericita. Si nu ar trebui sa ne mire faptul ca la un moment dat Jessica ar putea reveni la formele pe care le avusese inainte sa se apuce de dieta.

 

Dupa ce s-a ambitionat, vedeta a reusit sa dea jos 7 kilograme si de primele 4 kilograme a scapat in doar doua saptamani, marturie stau pozele si programul pus la dispozitie fanilor. 

 

 

Pentru ca am fost curiosi sa vedem cum poate arata celebra dieta a Jessicai Simpson, ne-am documentat si am aflat ca vedeta a fost sfatuita de antrenorul sau sa stea departe de desert, baghetele de paine si bauturile dulci (carbogazoase), care au multe calorii. Mai exact evita fainoasele si obisnuieste sa bea ceai rece fara zahar.In ceea ce priveste activitatea fizica a vedetei, aceasta a trebuit sa-si rezerve cel putin o ora pentru ridicatul de greutati. Greutatile  nu sunt mari, fiecare de cate o jumatate de kilogram. Pe langa acest lucru Jessica a facut exercitii de cardio timp de o jumatate de ora.

Cum Jessica si-a dorit mai multe exercitii pentru tonifierea feselor, antrenorul sau a inclus in program mai multe ridicari si coborari.Apoi Jessica a adus unele schimbari in program, alegand sa faca exercitii de forta pentru 45 de minute, urmate de exercitii cardio realizate tot pentru 45 de minute. Si sa nu se uite un amanunt important si anume acela care se antreneaza timp de 5-6 zile pe saptamana.  Jessica si-a dorit ca prin sport sa-si tonifice masa musculara si nicidecum sa si-o creasca, nu a vrut sa-si piarda din feminitate pentru ca acest lucru i-ar lua foarte mult din notorietate, pierzand multi fani.

 


Tags:
De ce face Jessica Simpson 10 mii de pasi pe zi
Jessica Simpson
dieta Jessica Simpson
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare