De ce nu slabesti?

Nu mai faci altceva decat sa rontai fructe si sa numeri calorii. Tii dieta si mergi la sala si asta iti ocupa tot timpul si totusi, nu dai jos nici macar un kilogram. De ce nu slabesti si cum se face ca acul de la cantar nu se clinteste nici macar un centimetru spre stanga ?


Ei bine, faci 3 greseli pe care ti le voi enumera imediat. Nu conteaza ca ai un regim de viata sanatos, uneori trebuie sa faci mici ajustari ca sa obtii rezultatele scontate.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Zici ca numeri fiecare calorie din fiecare mic aliment pe care il mananci. Si ce daca ? Stim deja secretul : trebuie sa asimilezi mai putine calorii decat are nevoie corpul, pentru a incepe sa slabesti. Dar numeri corect ? Studiile arata ca 11 % dintre persoane nu stiu sa estimeze corect numarul necesar de calorii si ajung sa asimileze chiar mai multe. Ca sa nu mai ai dubii, foloseste calculatorul de calorii de pe Dietetik si scapa de kilograme.


Te intrebi de ce nu slabesti desi ai un regim de viata activ ? Petreci ore intregi alergand dintr-un loc in altul, ridici sacose pline de cumparaturi si cobori scarile cel putin o data pe zi. Si ce daca ? Afla ca ai ars doar 400 de calorii. Incearca sa maresti ritmul si vei arde cu o treime mai multe, spun specialistii. Tot ce trebuie sa faci este sa ai un alt tempo si vei incepe sa slabesti.


Alegi cu atentie ce pui in farfurie ? E comportamentul perfect pentru cineva care a adoptat un regim de viata sanatos. Cel mai sanatos este sa scrii pe o lista tot ce mananci, asa iti dai seama daca mananci prea mult. Controleaza portiile. Daca nu stii cum, iti explicam noi in articolul de aici.
Acum stii de ce nu slabesti, pune recomandarile noastre in practica si spune-ne daca functioneaza.

 

Tags:
de ce nu slabesti
regim de viata sanatos
calorii
calculator calorii
portionare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare