Demi Moore - dieta cu alimente crude

Demi, ca multe alte actrite si cantarete, adopta o dieta pe baza de alimente crude. Premisa de la care se porneste este aceea ca, alimentele daca sunt supuse unei temperaturi de 45 de grade Celsius (chiar si mai mare) isi pierd din enzime si mai mult de 80 de procente din vitaminele regasite.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Pe langa faptul ca dieta cu alimente crude nu a ajuns la urechile tuturor, pentru a-si culege meritele, dieta mai porneste cu un handicap din start si anume pretul, care te arde la buzunar. Pai si nu ar trebui sa ne mai gandim de ce Demi Moore si alte vedete de la Hollywood adopta aceasta dieta. In plus, acestea au fost vazute in restaurante delectandu-se cu portii de legume crude.

 

Cine priveste aceasta situatie din exterior le plange de mila vedetelor, spunandu-si in sine, ca acestea nu mai stiu cum sa-si arunce banii pe fereastra. Nu! Asa cum va spuneam si altadata, in afara, nutritia se bucura de un alt statut decat la noi. La noi de-abia acum cativa ani a inceput sa se faca o campanie de promovare in masa ideii de a trai sanatos, pornind de la premisa ca lipidele, glucidele si sarea daca sunt consummate in exces dauneaza sanatatii. Si asa si este.

 

Asa cum va spuneam Demi Moore nu este singura vedeta care a adoptat dieta cu alimente crude. Ei i se alatura Alicia Silverstone si Woody Harrelson. Cand modelul Carol Alt a implinit frumoasa varsta de 34 de ani era pe punctul de a fi concediata. Avea riduri la ochi si ceva kilograme in plus. Evident ca in lumea modei astfel de greseli nu sunt iertate deloc. Carol s-a adresat medicului sau, iar acesta a sfatuit-o sa manance exact ce servea si inainte, dar alimentele sa fie in stare cruda (Nu va ganditi la carne cruda!). Si banuiti ce s-a intamplat? Lui Carol i-au disparut ridurile. Acum o sa spuneti:”Da da si marmora invelea ciocolata”.

 

Nu toate ridurile sunt un semn al imbatraniri, unele apar din cauza deshidratarii. Daca nu consumati suficienta apa ori nu dormiti destul, apar mici santuri pe chipurile voastre. Si cum alimentele proaspete, in special fructele si legumele contin multa apa, Carol a stiut sa le vina de hac ridurilor. Si pentru ca modelul a vrut sa le arate tuturor cum dieta cu legume crude a salvat-o, Carol Alt a pozat la 47 de ani in Playboy. Asa ca pe cand unele mamici se pregateau sa devina bunici, Carol poza  in Playboy.

 

Autoarea Dietei Celor 5 factori, Susan Schenck, afirma ca dieta cu alimente crude opreste practic timpul in loc, lucru care nu lasa urme pe chipul persoanei care adopta dieta. Iar acest secret l-a descoperit si Demi Moore. Dieta cu alimente crude este mai degraba echilibrata in acizi grasi omega 3 decat in omega 6.

 

Dieta ei este bogata in vitamine, minerale si grasimi sanatoase (acizi grasi omega 3). Grasimile sanatoase provin din: alune de padure, seminte de in. In plus, dieta promoveaza consumul de unt de cocos, care stimuleaza metabolismul sa arda mai repede grasimile. Nici macar carcotasii dintre voi nu o veti vedea pe Demi devorand portii uriase cu paste sau popcorn, pentru ca nu mananca. Asa cum vedeti dieta actritei exclude carbohidratii. Iar in ceea ce priveste dulciurile (ciocolata) actrita consuma foarte putine. Sa nu-i plangeti de mila vedetei, nu este deloc chinuita de regulile dietei. Demi serveste ceea ce ii face placere.

 

Vreti sa stiti ce face actrita ca sa aiba un abodomen perfect? Consuma in cadrul dietei si grasimi mononesaturate (care mentin sanatatea inimii si previn bolile cardiovasculare). Acest tip de grasimi sanatoase provin din: masline, avocado, nuci si seminte de floarea-soarelui.
Urmand aceasta dieta veti descoperi ca nu aveti voie sa consumati produse lactate si nicio mancare pregatita la o temperatura mai mare de 45 de grade Celsius.

 

Dieta actritei este completata de un program riguros de sport. Demi face yoga si Pilates. Exercitiile de yoga sunt mai mult recomandate pentru regasirea echilibrului interior, pentru detasare si combatere a stresului. Iar exercitiile Pilates cunt construite pentru diferite tipuri de muschi, asa ca aveti de unde sa alegeti. Va trebuie doar un DVD un strop de ambitie si ceva timp liber.

Tags:
Demi Moore
dieta cu alimente crude
Pilates
yoga
demi moore
ashton kutcher
hollywood
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare