Descopera ce a ajutat-o pe Jessica Alba sa-si recapete silueta!

Diete celebre 05.05.2009 dietetik

Antrenorul personal, Ramona Braganza, a dezvaluit presei cateva dintre secretele vedetei, ce au ajutat-o pe aceasta sa scape de kilogramele in plus pe care le acumulase de-a lungul sarcinii. Si vazand-o acum pe Jessica nu putem spune decat ca dieta i-a priit vedetei.Este bine stiut faptul ca vedetele de la Hollywood pun mult accent pe felul in care arata si este normal, pentru ca imaginea este cea care in zilele astea conteaza cel mai mult.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Conform celor spuse de antrenorul personal al actritei, aceasta a putut sa consume de-a lungul sarcinii orice i-a facut pofta, iar portiile uriase si-au pus amprenta asupra siluetei acesteia.
Dar gratie dietei, Jessica a reusit sa faca din kilogramele in plus o amintire si atat. Esti curios sa afli cum a reusit vedeta sa castige lupta cu kilogramele in plus?

 

Ei bine, actrita  a renuntat sa mai serveasca la micul dejun carbohidrati. De ce oare? Ei bine asa cum stii carbohidratii reprezinta o alta sursa de energie pentru organism, iar daca acestuia ii este furnizata o cantitate prea mare de carbohidrati, creste riscul depozitarii de grasimi, proces care este asociat cu luarea in greutate.


Actrita obisnuieste sa serveasca la micul dejun fulgi de ovaz, carne de curcan si oua. In meniul de pranz se regasesc mai mereu peste si salata. Iar in ceea ce priveste cina, actrita obisnuieste sa manance  o portie de piept de pui cu orez brun. Si nimic la gustare? Ba da, vedeta a inteles ca este important sa aiba o alimentatie corecta si sanatoasa, de aceea este foarte atenta la ce consuma intre mese, adica ce gustari bifeaza pe lista meniului.

 

Asa cum probabil stii, degeaba mananci sanatos, daca intre mese iti permiti sa gusti din alimentele “interzise” le spunem interzise pentru ca ne referim aici la acelea care au un continut ridicat de calorii, care nu ar face altceva decat sa-ti aduca ca si “cadou” cateva kilograme in plus. De exemplu, daca iti faci o obisnuinta din a servi intre mese unt de arahide, nuci sau avocado s-ar putea sa vezi dupa un timp ca te-ai ingrasat un pic, desi ai fost foarte strict in ceea ce priveste planificarea meniului.

 

Tags:
Jessica Alba
cardio
legume
fructe
carne slaba
branza
migdale
salata
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare