Descopera ce tip de cumparator esti

Ati fost recent intr-un hypermarket? Dimineata, la pranz, cu 10 minute inainte de inchidere, mereu e plin ochi. Fie ca e zi de salariu sau nu, tot te impiedici de niste ametiti care imping un carucior plin pana la refuz cu lucruri pe care le vor arunca pentru ca nu au cand sa le consume. Descopera ce tip de cumparator esti si vezi daca ii enervezi sau nu pe ceilalti.

Oamenii de tipul asta ma pandesc cu ochi mici si rai prin colturile magazinului prin care se intampla sa ma perind, cu sacosa de rafie la subrat. Probabil sunt o aparitie dubioasa pentru ei, si deranjanta in momentul in care incerc sa le dau de inteles ca nu ar fi o idee buna sa isi umple iar cosul cu pungi de plastic ce vor umple gropile de gunoi timp de sute de ani.
 
Adunati in grupuri largi oamenii dezvolta comportamente enervante. Ati sesizat cate lucruri puteti observa daca va mutati atentia de pe rafturile pline de produse colorate spre oamenii care imping carucioare ? Par niste sclavi ai mancarii, al caror unic scop este sa impinga vanjos propriul corn al abundentei care se deplaseaza cu greu pe roti mici de cauciuc.
 
 
In stanga o doamna cu caciula de blana in cap, isi sufleca manecile ca sa apuce mai bine cutia de pateu pe care o studiaza cu atentie. Face parte din grupul celor obsedati de ingredientele produsului. Un singur “E” citit pe eticheta, o simpla trimitere la nu stiu ce conservant si produsul e aruncat inapoi pe raft. Grupul “anti-conservanti” e destul de mare si isi petrece majoritatea timpului in zona rafturilor cu mezeluri, criticand atat de vehement alimentele incat chiar si daca ai fi fan salam (nu manelistul, mezelurile ), l-ai lasa din mana de frica unei morale nesfarsite.
 

Nu uita cele 10 alimente pe care trebuie sa pui in cos de fiecare data.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 
Dusmanii lor de moarte sunt vanatorii de reduceri. Se au ca depesarii cu rockerii si nu scapa o intalnire fara scantei. Batranei care isi taraie papucii pe gresia lucioasa dar si avari care nu ar da nici 1 leu in plus pentru o mancare mai buna, toti pandesc lazile frigorifice la orele serii.
 
Cand bate ceasul inserarii, marile lazi albe sunt umplute ochi cu carne care expira in maxim 2 zile. Piepti de pui se amesteca cu muschi de porc si intestine de oaie in aceeasi vitrina in care sunt ingramadite de hoarde de macelari care poarta halate albe patate de pete suspect de maronii.
 
Ceilalti cumparatori, ale caror randuri le ingros oridecateori se intampla sa fiu fortata sa intru intr-un hypermarket, aplica metoda “inhata si fugi”. Pui mana pe un cos, scoti lista de cumparatori, bagi in viteza si incepi raidul printre culoare. Cu putin noroc si nici o mamaie care sa-ti blocheze calea, in 20 de minute esti la casa. Pardon, la coada de la casa. Nu poti trece de coada nici daca profiti de abdomenul bombat si te asezi la casa prioritara, luand un aer de femeie usor insarcinata.

 

Tags:
Descopera ce tip de cumparator esti
hipermarket
mezeluri
e-uri
salam
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare