Desert cu piersici la gratar si inghetata

Ultimele zile calduroase sigur sunt ocazia perfecta de a face un gratar pe cinste. Pe langa mici, pulpe de pui si somon, pune pe gratar si cateva piersici. Dupa ce iti vei pune burta la cale, sigur merge un desert racoritor. 

Ingrediente 
  • 2 piersici mari, coapte, taiate in doua 
  • 1 lingura de zahar
  • 1 cana si jumatate de inghetata de vanilie
  • 250 grame de zmeura
Asaza piersicile pe gratarul incins pentru 5 sau 6 minute, timp in care le si intorci o data. 
 
Intre timp, pregateste sosul. Intr-un bol, zdrobeste jumatate din cantitatea de zmeura si adauga zaharul si zmeura ramasa. 
 
In patru boluri de desert pune cate o jumatate de piersica, adauga inghetata si sos de zmeura. Atat de simplu de facut, dar cu un gust deosebit!
 
Tags:
desert
piersici
inghetata
gratar
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare