Detoxifierea de primavara

Canta vrabiile si zilele s-au lungit. Evident este primavara! Te rog sa raspunzi sincer la urmatoarea intrebare: Te simti pregatita sa pleci din casa in tinute lejere? Trupul, pielea, parul si psihicul iti sunt pregatite pentru primavara? Daca eziti sa dai un raspuns solutia este: detoxifierea de primavara!

  

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Parul, pielea, unghiile trebuie sa manance, ca oricare alte organe. Alegerea alimentelor potrivite, acesta este unul din marile secrete ale frumusetii si tonusului. Dieta de primavara combinata cu detoxifierea de primavara sunt solutia.

Detoxifierea de primavara este un demers care trebuie facut cu blandete. Cele mai bune metode de detoxifiere de primavara, cred ca sunt cele din cartea "Detoxifierea pentru lenesi" de Anne Benoit. Pe scurt: fibre, lichide, fructe si legume.
 
Fibrele sunt elementul care "agata" toxinele si contribuie esential la eliminarea lor. Sursa cea mai potrivita de fibre, de buna calitate, sunt cerealele integrale de grau, ovaz si secara. Lichidele, intr-o cura de detoxifiere, inseamna un consum de 2-2,5 litri pe zi. Supe de legume simple, fara grasime si fara alte adausuri, apa plata, ceai de plante si compot simplu, fara zahar, din fructe. Adauga la toate acestea o singura portie de carne pe zi, doua-trei produse lactate degresate, si cel putin doua portii de legume fierte in aburi.

Combinate toate acestea te vor ajuta sa elimini depozitele superficiale de grasimi, acumulate peste iarna, vor da o tenta roz pielii, iti vor limpezi privirea si te vor face sa te simti plina de energie. Detoxifierea de primavara poate sa dureze si o luna de zile. In fapt o dieta de primavara, bogata in vitamine, fibre, minerale si proteine de calitate.

Afla mai departe ce poti face astfel incat pielea sa-ti straluceasca, iar parul sa fie plin de sanatate. 

Tags:
Detoxifierea de primavara
dieta de primavara
primavara
dieeta pentru scaderea in greutate
ten
ingrijirea parului
alimentatie sanatoasa
suc de morcovi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare