Detoxifierea imbunatateste sexul

Nu sunt pudica si de obicei prefer abordarile directe, asa ca te voi intreba fara ocolisuri : cum mai e viata ta sexuala ? Daca te simti ca la inceput si nu trec trei zile in care sa nu ai activitati printre cearceafuri, insist sa te opresti din citit. Daca te situezi la extrema cealalta e timpul sa afli ca detoxifierea imbunatateste sexul.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

     

De obicei se intampla sa nu fim totdeauna multumiti de viata noastra sexuala si atunci preferam sa dam vina pe oboseala, pe rutina sau pe faptul ca nu ne place cum aratam fara haine pe noi.

Un libido scazut are diverse explicatii : stres, lipsa de somn, dezechilibru hormonal, kilograme in plus. Nu iti face griji, problema asta afecteaza milioane de persoane. Afla insa ca lipsa dorintei poate indica si ca organismul tau e destul de intoxicat. De aceea te si simti greoaie si ai o oboseala cronica.

Solutia e simpla : scapa de toxinele din corp si revendica-ti dreptul la un libido normal. Primul pas este sa elimini zaharul rafinat. Afecteaza silueta, ingreuneaza somnul si creeaza haos in hormonii tai. A, sa nu mai spunem ca te fac sa imbatranesti mai rapid. Atunci cand scapi de dulciurile rafinate reusesti sa ridici nivelul de energie si sa iti imbunatatesti starea psihica.

O detoxifiere ca la carte se face si cu ajutorul mineralelor. Asigura-te ca ai parte de necesarul de minerale zilnic si digestia ta va fi perfecta iar organismul va incepe sa elimine toxinele. Ai nevoie de minerale pentru a-ti echilibra sistemul hormonal, mai ales glandele endocrine – responsabile de starile tale de spirit. Adica si de libido.

 

 Lista alimentelor pentru sex fierbinte

Al treilea pas in detoxifiere este sa intoarcerea spre legume. Pare simplu dar practica dovedeste ca e un lucru complicat. Cati dintre cunoscutii vostri mananca legume ? Mai nimeni, nu-i asa ? Legumele verzi contin clorofila care iti curata sangele de metale grele si este un renumit antioxidant. Pe masura ce iti detoxifica organismul, iti creste libidoul prin puseul de energie pe care il primesti.

Asadar detoxifierea imbunateste sexul si e si un proces prin care reusesti sa te mentii supla, scrie mindbodygreen.com.

De ce sa nu incerci?

Tags:
Detoxifierea imbunatateste sexul
sex
viata sexuala
libido
detoxifiere
minerale
antioxidanti
clorofila
metale grele
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • aura
    1. aura 11.01.2017 15:35

    Mie mi-a fost bun pt detoxifiere untoxin.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare