Deuteria Lux - apa vie exista

 

Recent aparuta, gama Deuteria Lux este prezenta exclusiv in farmaciile Help Net. Despre beneficiile produselor cosmetice din aceasta gama ne spune mai multe creatorul ei , Prof. Dr. Nedelcu Ioan, Membru al Academiei Americane de Dermatologie.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Am crescut cu povesti despre apa vie dar nu stiam ca ea chiar exista. Este prezentata sub numele de Apa Echilibrata in Deuteriu si as vrea sa ne spuneti, pentru inceput cum a fost descoperita si care sunt proprietatile ei.

Fenomenul vietii lungi si sanatoase este influentat de calitatea apei, adica de proprietatile apei: structura spatiala a atomilor si sarcinilor electrice componente, compozitia ionica si izotopica  si continutul informational al apei ( informatia neentropica si entropica).Imbatranirea organismului uman  ca si aparitia multor boli, unele tipuri de scleroze, cancerul, astmul etc., sunt legate de imbatranirea apei din interiorul organismului.
Molecula de apa este alcatuita din 2 atomi de Hidrogen si un atom de Oxigen , avand formula chimica H2O. Atunci cand in molecula de apa atomul de hidrogen (H) este inlocuit prin izotopul sau greu, cu masa dubla, deuteriu (D - izotopul greu al hidrogenului, cu masa dubla),  particularitatile functionale ale apei se schimba, apa respectiva manifestand actiuni biologice inhibitorii. Cu cat o apa este mai pura, adica are un continut mai redus de deuteriu, cu atat functiile sale biologice  sunt mai benefice asupra vietii.
Initial, apa cu continut scazut de  deuteriu,  generatoare de efecte biologice de intarziere a imbatranirii umane, a fost descoperita  studiind obiceiurilor populatiilor longevive din Iacutia si Abhazia. Aceste doua populatii, despartite in spatiu de peste 5.000 km, aveau in comun , ca stil de viata si obiceiuri alimentare, doar bautul  de apa rezultata din topirea ghetarilor. In studiile asupra  apei de ghetar, cu un continut redus in deuteriu,  efectele  biologice au fost atat de importante incat  au fost  considerate ca  reprezentand o descoperire de importanta capitala , care a justificat  declansarea unei competitii fantastice de cercetare, pentru  obtinerea in laborator si pe scara industriala a apei cu continut cat mai scazut in deuteriu.
Una dintre cele mai bune tehnologii  de scadere a concentratiei de deuteriu si, implicit  de obtinere, a uneia dintre cele mai bune, poate cea mai buna,  apa cu continut redus de deuteriu, a fost imaginata de cercetatorii din Romania. Tehnologia romaneasca, brevetata, de Institutul de Criogenie si Separari Izotopice din Ramnicu-Valcea, a fost distinsa cu medalii de aur si de argint la cele mai prestigioase targuri de inventica din lume.

Are numeroase utilizari dar sa incepem cu cele estetice. Ce minuni face apa echilibrata in deuteriu pentru ten si piele in general si cum trebuie sa fie utilizata?

Apa cu continut redus (echilibrata ) in deuteriu este un principiu activ cosmetic de noutate absoluta, cu efecte uimitoare:
-intervine in utilizarea glucozei, colesterolului si a grasimilor, imbunatatind metabolismul pielii;
-lupta impotriva imbatranirii pielii deoarece este implicata in multiplicarea regenerativa a celulelor stratului superficial (epiderm) dar si in inmultirea fibroblastilor, celulele majoritare ale stratului mijlociu al pielii (derm) care raspund de sinteza de colagen, tesut elastic si acid hialuronic;
-exercita un excelent efect hidratant, fiind o apa hipotona se absoarbe mult mai repede si in cantitati mai mari in interiorul celulelor;
- intarzie imbatranirea celulara: in experimente a crescut de 3-4 ori speranta de viata a florilor si a dublat speranta de viata a cobailor.
Cea mai la indemana modalitate de a beneficia de efectele spectaculoase ale apei echilibrate in deuteriu este de a folosi pentru ingrijirea zilnica a tenului, pielii corpului, a mainilor si picioarelor, produse dermatocosmetice din linia Deuteria Lux.


Cum actioneaza produsele din linia Deuteria Lux si cine le poate folosi ?


Linia Deuteria Lux are la baza apa cu continut redus (echilibrat ) in deuteriu si asociatii complexe de principii active naturale, fiind rezultatul unor cercetari riguroase, completate de experienta mea de peste 30 de ani ca medic dermatolg. Am  brevetat produsele dermatocosmetice din linia Deuteria Lux ca produse unice, tocmai datorita formulei sale speciale, ce reuneste cele mai renumite principii active naturale, puse in  slujba sanatatii si a tineretii pielii.
Produsele se adreseaza tuturor nevoilor pielii fetei si a corpului,  de la ingrijirea tenului sensibil,  a celui normal,  uscat,  gras ,  la ingrijirea de noapte,  ingrijirea petelor pigmentare,  ingrijirea regeneratoare si antiimbatranire a tenului si a ochilor, terapia cearcanelor si a pungilor de sub ochi, precum si terapia pielii corpului, a celulitei, a pielii mainilor si picioarelor.
Dermatita atopica, eczema copilului si adultului , vitiligo-ul si psoriazisul, acneea si tenul gras, cazurile de prurigo de cauza variata ( mancarimea cronica sau acuta a corpului) ca si diminuarea efectelor nedorite ale radioterapiei anticanceroase ( radiodermita acuta si cronica)  si diminuarea efectelor nedorite ale arsurilor mici si usoare sunt doar cateva din domeniile de mare interes in care produsele din linia Deuteria Lux si-au dovedit efectul spectaculos .



Tags:
Deuteria Lux - apa vie exista
produse cosmetice
apa imbogatita in deuteriu
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare