Dieta Bikini Victoria Principal

Diete celebre 01.09.2009 dietetik

Ajungeai sa urasti unele persoanje pentru iti lasau impresia ca asa sunt si in realitate. Fals! Este talentul, care ii ajuta pe unii actori sa intre in pielea personajului, sa devina aceeasi persoana. Dar, de Pamela va mai aduceti aminte? Era frumusica si pe atunci, dar si acum se mentine in forma. Desi dieta Victoriei Principal a fost publicata in The Diet Principal (Dieta Principala, din 1987), mai exista si alte variante ale dietei (Bikini), insa aceasta este cea mai populara.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Dieta Bikini Victoria Principal isi propune sa va intinda o mana de ajutor tuturor acelor doamne si domnisoare, care nu sunt multumite de greutatea pe care o au. Urmand dieta veti putea da jos intre 2,5 si 5 kilograme in doar 1 saptamana. Dieta se adreseaza exclusiv acelor reprezentantelor sexului frumos care au incercat nenumarate diete, dar fara folos.

 

Principiile dietei
Planul dietei este conceput pentru o saptamana. Pentru ca este intr-un fel o dieta drastica, aceasta se va tine doar o data pe an.
Dieta se bazeaza pe consumul unor fructe, legume si carnuri slabe. Meniurile sunt sarace in calorii, portiile sunt bine fixate. In plus, daca v-ati obisnuit sa mai rontaiti ceva dupa ora 8 seara, aflati ca de-a lungul dietei acest lucru este interzis. Iar, de veti respecta toate aceste reguli, veti putea da jos intre 2,5 si 5 kilograme. Se interzice consumul de sodiu si cofeina sau cel putin a alimentelor bogate in aceste substante. In niciun caz nu veti servi masa in oras si asta pentru ca la tot pasul exista multe tentatii, care va vor atrage in plasa lor.


De-a lungul dietei femeile vor lua suplimente nutritive pe baza de calciu, pentru preveni astfel osteoporoza. Dieta da roade tocmai prin recomandarea unor anumite tipuri de alimente si prin fixarea portiilor cu mancare.

 

Avantaje si dezavantaje
Meniul pentru o saptamana este usor de urmat si rezultatele nu intarzie sa apara. De cele mai multe ori acestea se datoreaza continutului caloric scazut. Insa, tocmai din acest motiv senzatia de foame este tot mai prezenta. Unele progrese in ceea ce priveste pierderea in greutate sunt o urmare a aportului caloric mic, si nu neaparat a hranei in sine, iar in cea mai mare parte slabirea este datorata pierderii de apa si tesut muscular (nu de grasime).

 

Cui i se adreseaza
Celor care vor sa slabeasca mult. Chiar daca nu suferiti de nimic, va trebui sa va faceti un consult medical inainte de a incepe dieta. In plus, femeile care au probleme de sanatate nu ar trebui sa incerce dieta.

 

Tags:
Victoria Principal
dieta
dallas
osteoporoza
intretinere
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare