Dieta cu lamaie

Versiuna curenta a fost  publicata in anul 1976, si este o brosura care insumeaza 50 de pagini.

Principiile dietei

Dieta se deruleaza pe o perioada scurta de timp, similara cu sucul preparat rapid in mai multe variante. In timp ce urmezi dieta (de la zece pana la patruzeci de zile) sursa de energie si nutrienti este regasita intr-un pahar binemeritat de limonada, preparata cu sucul de la o lamaie stoarsa, apa purificata (fara fluor) sirop de artar si ardei rosu. In plus, in fiecare dimineata vei consuma o solutie de apa cu sare si in fiecare seara vei bea un ceai cu efect de laxativ. Trebuie sa se inteleaga de la inceput ca dieta are in vedere purificarea organismului. Pierderea in greutate va avea loc, dar nu trebuie pusa in balanta cu pierderea grasimii. Marea majoritate a greutatii care se pierde provine de la lichide si apa retinuta in organism.

Intr-adevar ideile de baza ale cartii mentioneaza in una-doua pagini, ca greutatea pierduta se va intoarce odata ce programul este dus la capat. Multe persoane inteleg gresit de la inceput, si catalogheaza dieta ca pe una de slabire, dorindu-si sa slabeasca mult in timp scurt, nepunand in balanta si efectele secundare ori daca dieta reuseste sa indeplineasca dezideratele acestora. Si, este bine sa se inteleaga ca regimul acesta a fost conceput doar pentru eliminarea toxinelor din corp, cu alte cuvinte pentru detoxifierea organismului.

De ce este atat de importanta o purificare a organismului? Prin detoxifiere toate substantele nocive acumulate in organism sunt eliminate. Rezultatul va fi vizibil, te vei simti mai usurat, chiar si aspectul pielii va fi altul.

Tags:
lamaie
limonada
apa purificata
sirop de artar
ardei rosu
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
 • florid
  1. florid 19.06.2009 08:56

  unde gasesc sa achizitionez siropul de artar?

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
 • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

  Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

 • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
  Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare