Dieta daneza

News 27.03.2011 Andreea Pietrosel

Dieta daneza este un regim restrictiv care poate fi reluat la fiecare sase luni fara a da peste cap metabolismul, sustin expertii in nutritie. Gandul scrie ca potrivit specialistilor, aceasta cura promite pierderea a sapte kilograme intr-o saptamana. 

Pentru ca este sarac in kilocalorii, persoanele care doresc sa tina acest regim de slabire au nevoie de acordul medicului inainte de a urma dieta.

Atentie la dietele restrictive. Evenimentul Zilei scrie ca aceastea afecteaza creierul si cauzeaza depresie. Echilibrul chimic al creierului este afectat de o dieta care nu contine zahar, curele de slabire traumatizante sunt vinovate si de aparitia starilor generale proaste si a depresiilor.

Din Adevarul aflati care sunt cele mai bune uleiuri pentru sanatate. Nepreparate termic, uleiul extravirgin de masline, cel de canepa si cel de floarea-soarelui isi pastreaza continutul bogat in acizi grasi esentiali. Pentru a alege cel mai bun ulei, trebuie sa se faca diferenta clara intre uleiul brut si cel rafinat.
Tags:
dieta daneza
dieta restrictiva
depresie
ulei de masline
ulei de canepa
ulei de floarea soarelui
regim de viata sanatos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare