Dieta de atitudine

Si-atunci cu ce se deosebeste dieta de restul, daca nu are reguli stricte? Promoveaza ideea mancatului sanatos fara a include in discutie frustrarile. Ceea ce nu se stie este faptul ca dietele drastice, cu reguli absurde si greu de urmat, in timp scot la lumina frustrarile.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

De la ideea de va iubi curbele pe care Mama Natura vi le-a lasat mostenire, la aceea de a va iubi mancarea din farfurie, cartea “ How to eat like a hot chick” (“Cum sa mananci ca o tipa traznet” ) se diferentiaza de restul dietelor prin abandonarea ideii de a manca dupa reguli stricte. In schimb, incurajeaza femeile sa-si schimbe atitudinea si sa-si recastige increderea in sine, pentru ca astfel sa fie scoasa la lumina tipa traznet.

 

Principiile dietei
Nu conteaza cate kilograme aveti, ci atitudinea si increderea in sine. Tipele traznet, cele despre care vorbesc autorii cartii, nu se inscriu intr-un sablon anume. Kilogramele putine sau mai multe peste limita, nu sunt un impediment. Orice femeie poate fi o tipa traznet. Esenta este ca ea sa inteleaga acest lucru si sa ingroape obsesia pentru mancare.

 

In carte este prezentata experienta autorilor legata de mancare, facandu-se public informatii legate de alimente care nutresc sentimentul de incredere in sine, in schimb la polul opus sunt prezentate alimente care sunt asociate cu balonarea, sentimentul de nemultumire si suparare.

 

In plus, in carte sunt incluse sfaturi despre caloriile ascunse din unele mancaruri comune, precum si strategiile necesare calcularii caloriilor in situatii sociale. Mai mult de atat, se explica si principiul volumetric, care are la baza consumul de alimente bogate in fibre, apa, dar care vin cu un aport caloric redus.

 

Tags:
How to eat like a hot chick
tipa traznet
femei
atitudine
slabire rapida
dieta
dietetic
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare