Dieta de sambata

V-am pacalit un pic cu titlul, dar ma veti ierta. Nu, din pacate nu a fost inca inventata o dieta pe care sa o tineti o singura zi pe saptamana, fie ea si cea mai frumoasa zi, sambata, si sa slabiti. 

Din fericire insa exista o cale in care puteti profita de ziua de sambata ca sa slabiti. Sa va explic.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

1. Faceti programul de exercitii pe saptamana viitoare

Exercitii trebuie sa faceti toata saptamana, dar din fericire nu toate la fel. Aveti multe lucruri din care sa alegeti - de la mers la sala pana la alergat afara. Verificati ce disponibilitate au antrenorii vostri, ce program au prietenele cu care faceti sport, cum este vremea afara si stabiliti pentru fiecare zi ce se va intampla. Notati si cu pixul pe hartie, sa fie o hartie mai serioasa si oficiala, pe care nu o puteti dezamagi.

 

2. Echipamentul

Faceti o trecere in revista a echipamentului de sport - aveti tot ce este nevoie, sunt lucrurile curate? Daca nu, umpleti golurile. Si nu va sfiiti sa mergeti sa va cumparati ceva nou special pentru sport: va fi cel mai bun indemn sa faceti sport, daca este in dulap si de abia asteapta sa fie purtat :)

 

3. Daca faceti sport acasa

Ceea ce va indemn sa faceti pentru ca nu este intotdeauna simplu sa iesi din casa. Dar 10 minute acasa pentru sport gasiti oricand, indiferent cat de absurda ar fi ziua cu pricina. Aveti insa nevoie de niste video bune care sa va indrume. Si pe acestea este bine sa le cautati sambata, cand aveti timp. Porniti de aici:

Exercitiu pentru dimineata, la trezire

Exercitii cand va uitati la televizor.

 

4. Planificati mesele pentru saptamana viitoare

Va fi mai greu la inceput daca nu ati mai facut asa ceva. Ideea insa este simpla: daca mesele sunt planificate si pe jumatate pregatite aveti sanse cu mult mai mari sa mancati sanatos in saptamana care vine.

Porniti de la retete, scrieti ingredientele necesare, faceti cumparaturi si apoi pregatiti in avans tot ceea ce se poate.

Tineti cont si de cele doua gustari ale zilei pentru ca atunci tentatiile nesanatoase sunt cele mai mari: luati nuci, iaurt, mere, fiindca sunt de sezon si cat se poate de sanatoase.

 

Sursa foto: hepta.ro

 

Tags:
planificare
exercitii
alimentatie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare