Dieta de vedeta

Vedetele isi permit sa fie extrentice. In consecinta nici dieta de vedeta nu poate sa fie altfel decat excentrica. Este insa bine sa luam ceea ce este bun din dietele lor, dupa cum este foarte placut si amuzant sa tragi cu ochilul la stilul lor de a manca si la ciudateniile vedetelor.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Stilul in care o vedeta mananca si dieta de vedeta sunt mereu o combinatie de alimente dintre cele mai sanatoase, fara exceptie din productii bio (cu adevarat bio!). Pare ca stilul in care vedetele mananca le prieste, pentru ca toate arata foarte bine, sunt suple, frumoase si stralucitoare, chiar daca au 30, 40 sau peste 50 de ani. Iata cateva detalii

Angie Harmon, are 39 de ani, isi pregateste singura mesele pentru o intreaga saptamana, si face asta in fiecare duminica. Evident ca urmareste strict sfaturile unui nutritionist. Mancarea este preparata, apoi portionata si congelata. Angie Harmon are, astfel la dispozitie, mancarea pentru o intreaga saptamana, iar problema dietei este rezolvata foarte simplu, fara intrebari de genul: "Ce mananc la pranz?". Dieta include, obligatoriu, si cel putin doua ore de fitness pe zi.
 
Mariah Carey respecta cu stricteze sfaturile nutritionistului. Baza dietei sale o repreznta fructele si legumele colorate, evident bio. In fiecare zi Carey, in varsta de 41 de ani, are in farfurie legume si fructe rosii, portocalii, albastre, verzi si mov. Diva a facut insa o pasiune pentru culoarea mov, iar dieta ei este bazata mai ales pe struguri negri, prune, vinete si varza rosie. 

Brooke Shields este adepta dietei cu grapefruit. Aceasta dieta pare sa fie una deja clasica la Hollywood. Nu exista masa fara cel putin o jumatate de grapefruit, Acesta aduce nutrienti, arde grasimi si taie pofta de mancare. Intrebata care este dieta ei, Brooke Shields, care are acum 46 de ani, a spus: "Este foarte simpla - grapefruit, grapefruit, grapefruit, fara nici un strop de zahar".

Jennifer Lopez este si ea adepta dietei cu grapefruit numai ca vedeta foloseste din plin si uleiul de grapefruit, pentru masajul impotriva celulitei. Un alt obicei al vedetei este acela de a mirosi mancarea ... si atat. Aceasta sustine ca a mirosi mancarea este un alt fel de a manca. In plus, zice ea, "mirosul ucide apetitul".

Gwyneth Paltrow, 38 de ani, este foarte generoasa cand vorbeste despre dieta ei. Aceasta recunoaste ca apeleaza foarte des la diete de detoxifiere, si ca dieta preferata este un progaram de curatie, care o scapa de cateva kilograme. Dieta lui Gwyneth Paltrow dureaza 21 de zile si una severa. Dieta de vedeta este evident conceputa de un celebru nutritionist si este perfect adaptata la toate detaliile metabolismului lui Gwyneth Paltrow, scrie Yahoo Shine.

Nu stiu daca dietele vedetelor sunt sau nu fite si mofturi. Oricum trebuie sa recunoastem ca acestea se supun la restrictii majore. In plus, toate muncesc ore intregi in sala de fitness. Nu ne ramane decat sa ne inspiram si noi din dieta de vedeta. 

Tags:
dieta de vedeta
calorii
metabolism
hrana bio
dieta pentru scaderea in greutate
dieta de detoxifiere
grapefruit
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare