Dieta drastica

10.04.2013 Dietetik raspunde

Buna! Am 1.69 m si 62 kg ... As vrea sa mai slabesc cateva kg si tocmai de aceea am inceput sa tin o dieta dar nu stiu daca procedez corect si as vrea sa ma sfatuiti mai bine. Dieta consta in: dimineata mananc iaurt degresat cu fulgi de porumb, secara,orz sau un ou fiert cu branza slaba si cateva masline.Mai mananc un mar sau alt fruct inafara de banane. La amiaza mananc o ciorba/supa de pui fara grasime iar seara pana la ora 7:30 mananc ori o salata de legume cu branza slaba ori un pic de lapte cu musli sau cereale integrale. Nu am mancat paine deloc iar dulciuri foarte putine (un pic de dulceata, un biscuite-doi, fructe uscate, batoane de cereale). Beau cam 2 l de apa pe zi, eventual si un ceai negru sau verde si cate o cafea din cand in cand. Tin aceasta dieta de 3 saptamani. Ce ma sfatuiti? Va multumesc!

Buna ziua, este de fapt o dieta destul de drastica, calculand numarul de calorii, si pare mult bazata pe lactate. Este buna, dar ar trebui sa suplimentati cu cateva fructe si cu cate un gratar de peste. Nu este o dieta pe care va recomandam sa o tineti pe termen lung, deoarece alimentatia nu este suficienta pentru buna functionare a organismului.

Ati avea nevoie de un aport de carbohidrati si omega 3, si de un tip de miscare cu care sa sustineti dieta. Exercitiile cardio, care va si accelereaza metabolismul, grabind arderile, sunt cele mai recomandate. Nu ne-ati spus varsta dumneavoastra, insa daca aveti sub 20 de ani sau ati trecut de 40, nu  ar trebui sa tineti diete drastice decat dupa ce pregatiti organismul cu o dieta mai lejera.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Pentru a impiedica kilogramele sa se depuna din nou, evitati sa reventi la obiceiurile culinare obisnuite, dupa dieta, incercand in schimb sa introduceti o perioada de tranzitie de doua saptamani de dieta usoara.

Tags:
dieta
drastica
rapida
regim
cardio
omega 3
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare