Dieta echilibrata a lui Nicole Kidman

Diete celebre 29.10.2008 dietetik

Mariajul a durat 11 ani. Cei doi au infiat doi copii. Desi pareau cuplul perfect cei doi si-au spus adio. Acum, amandoi au viata lor separata, atat Tom cat si Nicole au cate un copil si o casnicie reusita.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Anul acesta Nicole Kidman a devenit pentru prima data mama. Actrita si-a botezat fetita Sunday Rose. Perioada de graviditate a reprezentat o etapa importanta din viata sa, aducandu-i schimbari atat din punct de vedere psihic cat si fizic. In timpul sarcinii Nicole s-a ingrasat 20 de kilograme. Vedeta nu a fost niciodata atat de grasa, astfel incat numarul de kilograme nu a fost usor de trecut cu vederea. Trebuia sa adopte o schimbare in regimul sau alimentar, lucru care de altfel s-a si intamplat.


Recapatarea siluetei imediat dupa nastere este o problema spinoasa pentru multe dintre vedetele, insa Nicole a demonstrat ca poate face fata stresului cauzat de aceasta.

 

Dieta vedetei


Daca esti si tu proaspat mamica si nu stii cum sa-ti recapeti silueta de dinainte de nastere, doctorii spun ca poti invata multe de la vedete. De-a lungul evolutiei sarcinii, Nicole Kidman a tinut dieta pentru a-si mentine tonusul. Nu a fost stresata in ceea ce priveste urmarea unei diete, ci pur si simplu a acordat mai multa atentie la ce consuma.


Nicole a urmat cu strictete un orar al exercitiilor fizice pana in a sasea luna. A mers la sala, a urmat cursuri de yoga si a facut si exercitii cardio.


Si daca am omis sa spunem despre ce dieta este vorba, ei bine Nicole Kidman urmeaza o dieta echilibrata. Ce-i drept si nutritionistii ne sfatuiesc intotdeauna sa urmam un regim echilibrat si cat mai diversificat. Cheia succesului intr-o dieta echilibrata este controlul, lucru care a ajutat-o pe Nicole Kidman sa slabeasca. Respectarea cu strictete a dietei si acordarea de atentie alimentelor a ajutat-o pe Nicole Kidman sa slabeasca 20 de kilograme.

 

In timpul dietei si-a permis sa faca si unele excese. Nicole este cunoscuta ca o impatimita a prajiturilor. Daca in timpul sarcinii se delecta cu placinte si prajituri acum, actrita a ajuns sa faca unele schimbari in viata sa.


Ceea ce trebuie sa stie mamicile este ca alaptatul arde 600 de calorii pe zi. Cu cat sunt arse mai multe calorii cu atat numarul kilogramelor scad vertiginos.

Tags:
Nicole Kidman
yoga
exercitii cardio
dieta echilibrata
legume
grasimi
carbohidrati
produse lactate
fructe
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare