Dieta lui Nigel Lawson

Si orice stire legata de ce fac politicienii pentru a slabi sau a se mentine in forma se vinde ca painea calda. Este si cazul fostului ministru de finante al Marii Britanii - Nigel Lawson.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Cu toate ca le starnea amuzamentul multor carcotasi, din cauza kilogramelor sale, care nu erau deloc putine, Nigel a avut o revelatie, fix dupa cazatura pe partia de schi, a realizat ca nu se poate mentine in picioare din pricina greutatii. La asta imi imaginez o oaie mare si gras cu niste netigase pe post de picioare (oops ce-am zis!).

 

Pentru ca a realizat cat de penibil ar fi fost sa depinda de ajutor, el ministru de finainte, si-a pus ambitia la lucru si a slabit. Si nu unu-doua kilograme, ci 36 de kilograme in decurs de 10 luni. Asta pentru ca poate:) Si pentru ca niciodata nu trebuie sa te plangi ca ai prea multa popularitate, Nigel Lawson a scos si o carte, in care a discutat despre asa-zisele secrete care l-au ajutat sa dea jos kilogramele nesuferite.

 

Dar, am aflat cateva dintre secretele politicianului si fara sa mai zabovim vi le zicem si voua. In primul rand, Nigel Lawson a exclus din calcul produsele lactate, alimentele bogate in grasimi si ceva, care noua cel putin ni s-a parut admirabil, a inlocuit bauturile alcoolice cu sucurile dietetic (dar carbogazoase).

 

Daca, ar fi sa ne intrebati pe cat ni se pare de inteligenta aceasta ultima schimbare in alimentatie, v-am spune ca ajuta, insa bauturile alcoolice, ca de altfel si alimentele care-ngrasa nu trebuie excluse definitiv din alimentatie, ci reduse si puteti din cand in cand (ce-i drept rar) sa serviti un pahar cu cola sau o portie cu cartofi prajiti.

 

Acestea nu dauneaza organismului daca sunt servite rar, astfel se ofera timp berechet pentru detoxifiere. In schimb, daca faceti asta zilnic, atunci nu ar trebui sa va mai mire faptul ca v-ati ingrasat si ca nu va simtiti in largul vostru. Si aceeasi regula se poate aplica si in cazul bauturilor alcoolice, cu masura pot fi servite din cand in cand. Insa, expertii in nutritie le permit femeilor, dar si barbatilor sa serveasca vin rosu.(nu mai mult de un pahar pentru doamne si doua pentru domni, pe zi). Totusi daca masura este un termen ce cu greu poate fi insusit, atunci procedati ca Nigel. Excludeti bauturile alcoolice din meniu.

 

In schimb puteti servi apa (ce-i mai buna si mai buna decat apa chioara?). Si daca sunteti mereu prezenti la evenimente si e musai sa serviti un coktail pentru a-i face pe plac gazdei, puteti sa-i ziceti ca ati inceput o dieta. Exact, o dieta! Iar bauturile alcoolice sa le inlocuiti cu sucuri dietetice, dar daca acestea din urma nu va plac optati pentru ceaiuri din plante sau sucuri din fructe proaspete. Au vitamine si minerale si sunt o alegere pe cinste dupa sucurile dietetice. Sunteti de parere ca politicienii nostri au nevoie de dieta?

sursa poza: www.beaugrande.com

Tags:
Nigel Lawson
politicieni
schi
revelatie
popularitate
ceaouri
sucuri din fructe proaspete
sucuri carbogazoase dietetice
bauturi alcoolice
produse lactate
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare