Dieta lui Sharon Stone

Diete celebre 23.10.2008 dietetik


Protagonista a mai multor filme de succes, Sharon a implinit 50 de ani. Insa, acest lucru nu a impiedicat-o sa arate ca o stea pe covorul de la Cannes, de anul acesta. Toata lumea privit-o cu admiratie, dar poate si cu…invidie. Bratele actritei erau ferme, talia mult mai mica, iar pielea stralucea de sanatate. In urma cu cativa ani Sharon adoptase un regim drastic care i-a adus numai insuccese. A suferit de o hemoragie pe creier si a avut nevoie de operatie. Iata ce poti pati din cauza dietelor mult prea dure. Dar, Sharon a realizat ca pentru a arata bine nu trebuie sa-si mai riste sanatatea.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Regimul vedetei


Actrita urmeaza dieta indexului glicemic si se declara o fana a exercitiilor Pilates. Nu ii plac lucrurile care tin de banal si cand acestea nu par la locul lor pur si simplu renunta la ele. Nu mai face din lucrurile cu care s-a obisnuit pana acum, lucru pe care il poti urma si tu. De exemplu nu mai mergi cu liftul si alegi sa folosesti scarile.

 

Sharon se declara a fi o fanatica a ceaiului. Consuma cu placere ceaiul destinat detoxificarii. Vedeta a marturisit ca nu-i place alcoolul, asa ca, obisnuieste sa consume foarte putin lichior. Intotdeauna la cina serveste si un pahar de vin. Insa, se declara fara aparare in fata ispitei culinare numite ciocolata neagra pe care o poarta si in poseta. 


Cheia regimului lui Sharon Stone este moderatia. Vedeta declara ca isi doreste sa arate bine astfel incat nu-si permite sa faca greseli. Nu ar putea niciodata sa consume sase beri si sa manance o pizza. Ii place sa se stie sanatoasa si sa nu-i fie rusine cand isi etaleaza costumul de baie pe plaja.

 

In ceea ce priveste pielea foarte stralucitoare, Sharon marturiseste ca nu si-a facut operatie estetica si nici nu va apela la aceasta procedura. Este increzatoare in sine si nu o sperie trecerea anilor. Singurele schimbari pe care le-ar face, ar fi din punct de vedere al machiajului si dietei. Considera ca nu poti adopta la nesfarsit acelasi regim alimentar. Recunoaste ca nu mai are 32 de ani ca in filmul “Instinct primar”. Se declara a fi o femeie puternica. Considera ca ar putea sa fie la fel de atractiva ca si pana acum indiferent de varsta.

 

Tags:
Sharon Stone
ceai
lichior
vin
ciocolata neagra
fructe
sucuri din fructe
broccoli
somon
prune
migdale
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare