Dieta lui Walter Crinnion

Dieta lui Walter Crinnion se bazeaza pe echilibrul intre culorile "consumate".

Regasim in lista si verdele. Verdele care prin excelenta induce ideea de ecologizare. De protejare a naturii, dar si de folosirea unor produse care sunt sigure pentru organismul nostru. Asta incearca si Walter Crinnion sa ne zica. Ca daca traim sanatos, respectand natura, ce ne ne-a dat si ii oferim organismul nostru numai alimente de calitate, organice slabirea nu se gaseste prea departe. Ca daca vom incerca sa facem asta cu oricare alta dieta de detoxifiere nu o sa ne iasa, ca de fapt acestea nu pun accent pe consumul de alimente organice, menite sa elimine toxinele din noi.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Verde si sanatos


Cu ce iese in fata dieta, ce o face atat de speciala fata de restul dietelor de detoxifiere? In primul rand, sustinerea autorului pentru un stil de viata sanatos, in care alimentele trebuie sa nu fi cunoscut urma de pesticide in viata lor. Acestea joaca rolul cel mai mare. Lipsa de pesticide ajuta organismul sa scape de toxine si astfel, functionand mai bine, slabirea nu mai ramane irealizabila, un termen si-atat. Caci asta se intampla intr-o o dieta oarecare, de detoxifiere. Se trece cu vederea calitatea alimentelor care ajung in farfurie. 

 

 “Clean, Green and Lean”, dieta scrisa de doctorul Walter Crinnion, ne ajuta sa scapam de toxine si astfel sa ne simtim mai usori, sa ne eliberam de acele kilograme in plus. Sedintele la sauna sunt si ele incluse in tot acest tratament, practic, de detoxifiere. Si poate cel mai important aspect, pe care multi vreti sa il stiti, este acela ca dieta nu ne inradacineaza in regulile ei pentru o saptamana si atat, cum se intampla in cazul altora. Walter Crinnion a conceput aceasta dieta-tratament pentru detoxifiere, pentru patru saptamani.

 

Ce se mananca in dieta Walter Crinnion?


Pe lista alimentelor permise se gasesc: fructe si legume organice, oua organice, somon de Alaska, creveti, pui, sunca slaba (canadiana), piept de curcan,piept de pui, tofu, lapte de soia, branza degresata, iaurt degresat, tortilla de porumb, paine fara gluten, orez brun, fasole, alune de Macadamia, nuci, unt organic, ulei de masline, tarate de orez, ceai verde si pudra proteica.

 

Dieta sustinuta de sport


Cat priveste activitatea fizica, ei bine autorul dietei accentueaza pe exercitiile fizice usoare, practicate zi de zi, de exemplu mersul pe jos, care stimuleaza sistemul limfatic-adica acel inger fara grai, care ne scapa pe noi de toxine.

 

Concluzie
Dieta este conceputa pentru a-i ajuta pe aceia dintre noi a carora viata este mai putin frumoasa din cauza unor afectiuni grave (alergii, oboseala), sau pentru aceia plinuti dintre noi, care au uitat numaratoarea kilogramelor in plus, ori cei care care se pot “lauda” cu o alimentatie nesanatoasa. Pe toti “Clean, Green, Lean” ii poate ajuta si invata sa traiasca sanatos, sa traiasca verde.

Tags:
nutritie sanatoasa
diete de slabire rapide
dieta de detoxifiere
alimente organice
Walter Crinnion
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Cum se mentin frantuzoaicele tinere Infrumusetare

    Cum se mentin frantuzoaicele tinere

    14.07.2014

    Toata lumea isi doreste la un moment dat tinerete fara batranete. Este idealul spre care tindem toti chiar daca suntem constienti ca e irealizabil. Sau mai bine spus era. Vorbesc la trecut pentru...

    mai mult
  • Cum scapi de mahmureala rapid Experiente

    Cum scapi de mahmureala rapid

    11.02.2014

    Cea mai buna metoda de a trata mahmureala este sa nu faci rost de una, spun doctorii. Usor de zis, greu de facut, mai ales cand ma simt de parca o turma de elefanti danseaza step pe creierul meu....

    mai mult
  • Respiratie urat mirositoare? Scapa de ea! Experiente

    Respiratie urat mirositoare? Scapa de ea!

    05.02.2014

    Te lupti cu respiratia urat mirositoare sau dai numai de oameni cu halena?  Ideal este, in astfel de ocazii, sa ai parteneri de dialog mai mici de inaltime decat tine, dar cum soarta imi este...

    mai mult
  • Cum sa ai o minte brici News

    Cum sa ai o minte brici

    09.10.2013

      Daca uiti de la mana pan-la gura si inca nu ai atins varsta pensionarii, e semn ca ai multe pe cap si trebuie sa iti ajuti putin memoria. Adevarul iti spune cum sa ai o minte brici....

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare