Dieta miraculoasa de 5 zile II

De vreti sa obtineti rezultatele dorite, nu incercati sa va pacaliti de unii singuri sarind peste una din reguli. Chiar daca incalcati numai o regula din dieta va trebui sa o luati de la inceput. Asa ca, decat sa bateti pasul pe loc, amagindu-va ca rezultatele vor veni una-doua, mai bine tineti-va de dieta. Dieta se potriveste si acelora care se confrunta cu o alimentatie emotionala. Intrucat autoarea sustine ca 75% din greutatea pierduta in urma acestei diete este una psihologica, in timp ce 25% este greutatea provenita din alimentatia emotionala.

Alimentele recomandate
Autoarea dietei insereaza si o lista a alimentelor permise, iat-o: albusuri de ou, piept de pui, curcan, laptuci, castravete, rosii, ardei, telina, mere, portocale, pepene si capsuni.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Meniu de dieta
Iata un exemplu de ce puteti manca intr-o zi.

La micul dejun puteti servi: albusuri de ou batute si fulgi de ovaz. iar fulgii de ovaz ca si restul de cereale integrale sunt recomandate pentru o nutritie sanatoasa.

Gustare de dimineata: un mar.

Masa de pranz: salata si pui.

Gustare dupa-amiaza: pepene

Cina: curcan si legume.  

Alt aspect negativ, care priveste dieta, este posibilitatea sa va ingrasati imediat dupa ce ati terminat dieta, odata ce va intoarceti la alimentele interzise, cele care ingrasa. Insa, per ansamblu dieta este sanatoasa, in ciuda limbajului stintific. Promoveaza serviera de mese dese si mici pentru cresterea ratei metabolismului si astampararea poftei de mancare. In plus, accentul cade de combinatii alimentare sanatoase si alimente cu un indice glicemic mic.

Citeste si partea intai a dietei miraculoase de 5 zile.

Concluzie
Daca sunteti sedentari din fire, atunci bucurati-va, caci in decursul acestei diete nu veti fi pusi sa faceti exercitii fizice. Accentul cade pe servirea meselor cu regularitate. Niciuna dintre regule nu va fi incalcata, pentru ca astfel se incepe de unde ati pornit. Din pacate, titlul dietei va poate duce in deriva pe unii dintre voi, caci dieta nu dureaza cinci zile. Lista alimentelor interzise este cam mare. Numarul de calorii este mic, iar aceia, sportivi din fire, vor gasi meniurilor ca fiind o tortura.

Tags:
fulgi de ovaz
nutritie sanatoasa
alimente bogate in fier
diete de slabit
dieta rapida
alimente cu indice glicemic mic
complex de carbohidrati
proteine
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare