Dieta oglinda

Diete speciale 11.04.2016
 

Stiu ca am exagerat putin cu titlul pentru ca ceea ca va voi propune nu este neapart o dieta ci mai degrama o solutie, un truc cu ajutorul careia vei reusi sa slabesti.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tot ce trebuie sa faci este sa asezi o oglinda in bucatarie sau in locul in care obisnuiesti sa servesti masa.

Cercetatorii de la Food and Brand Lab din cadrul Cornell University au demonstrat ca daca mananci mancare nesanatoasa in fata unei oglinzi, mancarea nu ti se va mai parea atat de delicioasa.
 
Pentru a obtine aceste rezultate, cercetatorii au facut un test de gust cu 185 de studenti. Acestia au fost rugati sa aleaga intre un tort de ciocolata si salata de fructe, iar apoi au fost condusi intr-o sala cu oglinzi unde au fost rugati sa manance.  
 
Dintre cei care au ales tortul de ciocolata, cei care s-au privit in oglinda in timp ce mancau nu au disfrutat pe deplin acest desert, in comparatie cu cei care nu au avut o oglinda in fata.
 
In acelasi timp, cei care au mancat fructe in fata oglinzii nu s-au evidentiat cu nimic fata de cei care au mancat fructe fara sa se priveasca in oglinda. In ambele situatii, fructele au fost mancate cu cea mai mare placere.
 
O privire in oglinda le arata oamenilor mai mult decat o aparenta fizica. Oglinda este capabila sa le arate oamenilor si nevoile pe care le au, obiectivele pe care si le-au stabilit si ii ajuta sa se judece pe ei si comportamentele lor, asa cum ar face-o alti oameni, este de parere autorul studiului.
 
Cu alte cuvinte, daca te privesti in oglinda in timp ce mananci, cu greu vei putea disfruta o mancare nesanatoasa, ceea ce ar insemna ca vei slabi mai repede si mai usor.
 
Tags:
dieta
oglinda
mancare nesanatoasa
calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare