Dieta One One One, dieta cu o singura regula

Dieta "One One One" are o singura regula: o proteina, un carbohidrat si o grasime (sanatoasa!) la fiecare masa. Unul dintre clientii nutritionistei Rania Batayneh a pierdut cu aceasta dieta 22 de kilograme in 3 ani. 

Rania Batayneh a testat dieta timp de 12 ani pe mai mult de 800 de clienti de-ai sai care au pierdut impreuna peste 1.000 de kilograme. Aceasta a fost gandita mai degraba ca un stil de viata, decat ca o dieta de scurta durata. Atat timp cat respecti regula, niciun aliment nu iti este interzis. 
 
Ti-e pofta de pizza? Ai voie, caci blatul (carbohidrati), sosul de rosii (proteine), branza (grasime) si legumele alcatuiesc o masa consistenta. Dieta poate fi adaptata pentru orice stil de viata si orice pofte, cu conditia sa respecti proportiile. De asemenea, trebuie sa tii cont si de cantitati!
 
Nutritionista a asezat in paginile cartii "The One One One Diet" 75 de retete, dar si multe sfaturi foarte utile. Rania Batayneh promite ca cei care vor tine aceasta dieta iti vor imbunatati sanatatea generala, isi vor scadea colesterolul si tensiunea arteriala, vor avea un nivel crescut de energie si vor scapa de kilogramele in plus pentru totdeauna. 
 
 

Femeia care a slabit 23 de kilograme cu dieta "One One One"

 
Yasmine Farazian manca pe fond nervos din cauza problemelor de la serviciu, sarea peste micul dejun, la pranz manca o punga de chipsuri sau un sandwich, iar la cina, paste, orez si friptura. A ajuns astfel, in mai 2011, sa cantareasca 93 de kilograme. Si-a dat seama ca are nevoie sa slabeasca atunci cand nu s-a mai putut privi in oglinda: "Chiar nu mai credeam ca sunt frumoasa si daca voiam sa imi schimb jobul trebuia sa schimb intai felul in care ma vedeam pe mine pentru a-mi recastiga increderea". 
 
Pe langa regulile pe care i le-a dat nutritionista, cele din dieta One One One, Yasmine a inceput sa alerge pe banda de 3 ori pe saptamana si sa mearga la TRX de doua ori pe saptamana. In iunie 2012 ajunsese la 77 de kilograme. 
 
Tot in 2012 si-a dat demisia de la job, iar in momentul in care si-a gasit un loc de munca mai placut, iar nivelul stresului a scazut, Yasmine si-a atins in luna iulie scopul de a cantari 70 de kilograme, iar de atunci isi pastreaza aceeasi greutate.
Tags:
dieta
slabit
sport
mancare
greutate
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare