Dieta pentru lenesi

Slabirea necesita mult timp si energie. Si, ei bine, multi dintre noi nu avem nici una nici alta. Sau daca le avem, vrem sa facem altceva, mai bun, cu ele. Noi vrem sa slabim fara efort. Se poate?

Se poate. Chiar si lenesii slabesc. Uite care sunt trucurile:

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

1. Incepe intotdeauna masa cu un pahar cu apa. 

Asta te va face sa te simti mai plina. In plus, vei fi hidratata, ceea ce reduce riscul de a confuna foamea cu setea. Deci vei manca mai putin.

 

2. La fiecare masa fa o mica schimbare

Unele alimente sunt mai grase, altele mai putin grase; unele au mai multe calorii, altele mai putine. De exemplu, in loc sa pui smantana pune iaurt. Si in loc sa pui zahar rafinat pune stevie.

 

3. Ciocolata neagra

Care sa fie acel om care sa nu isi doreasca un desert? In nici un caz o persoana lenesa, ca noi, care nu are chef sa lupte cu propriile dorinte. Nu lupta, pentru ca nu este nevoie. Dar alege o bucatica de ciocolata neagra in loc de altceva. 

 

4. Controlul portiilor

Nicio persoana lenesa nu va sta sa numere calorii. Dar exista si o alta metoda, mult mai simpla: masurarea portiilor cu mana. Proteinele nu trebuie sa depaseaca o palma, carbohidratii un pumn si grasimile un varf de deget.

 

5. Mai multa miscare

Am priceput, nu ti se potriveste cu stilul de viata sa mergi la sala. Dar poti face mici modificari: parcheaza masina mai departe de serviciu, urca pe scari si nu cu liftul, mai ridica-te din cand in cand de pe scaun cand esti la serviciu.

 

6. Nu te infometa

Sa iti fie foame din cand in cand nu este o problema, insa nu te infometa. Asta va face nivelul de zahar din sange sa scada si te va face sa mananci enorm seara, cand este mai rau.

 

7. Fara gustari rele

Trebuie sa alegi gustari cu multe proteine si fibre. Alege nuci, alege morcovi, alege iaurt. Nu alege insa chips-uri sau alune prajite.

 

8. Dormi

Foloseste lenea pentru acest deziderat: sa dormi suficient cat sa ai multa energie. Persoanele care nu dorm mananca mult mai mult si nu ai niciun pic de pofta de miscare.

 

Tags:
trucuri
slabire
dieta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare