Dieta vampir sau Dieta fazele lunii – cresti rezultatele oricarei diete tinute

Stiu ca suna ciudat aceasta dieta, dar are efecte la care nu v-ati fi gandit. Cum bine banuiti, dieta are legatura cu fazele lunii, de aici si denumirea. Nu este nimic suspect, ba chiar este vorba despre o dieta sanatoasa si de curatare a organismului. Nici nu are legatura cu sangele sau orice altceva de genul. Prin aceasta dieta se doreste curatarea organismului de toxine, combaterea retentiei de apa, favorizand astfel pierderea in doar cateva zile a unui numar mare de kilograme, anume 3-6 kilograme. Se crede ca prea multa apa si toxine in organism cauzeaza acumularea kilogramelor in plus. Inca o data detoxifiera organismul ne arata cat este de importanta!

Cum functioneaza dieta vampir?

Sigur va intrebati ce treaba au fazele lunii cu procesul de slabire. Ei bine, se cunoaste faptul ca luna influenteaza miscarea apei din rauri, fluvii si oceane prin atractia gravitationala si prin urmare are efecte si asupra apei din organismul uman. Nu s-a stiut pana acum, dar unii au au constatat o anumita pierdere de kilograme in functie de fazele lunii atunci cand au abordat o dieta cu rezultate rapide.
 
Se crede de asemenea ca si ciclul menstrual al femeii este influentat de fazele lunii, dar si anumite comportamnete si emotii au legatura cu acest subiect. Te poti simti fericit sau trist, anxios sau sa constati ca ai anumite pofte de mancare excesive. In mod cert, acestea sunt dovezi ca luna isi pune cumva amprenta. Se crede ca in fazele de “luna plina” si “luna noua”, se pot observa efecte puternice care pot dura si 24 de ore.
 

Care trebuie sa fie planurile alimentare pentru dieta vampir sau dieta fazele lunii?

Exista 2 planuri de baza, respectiv unul de baza si unul extins. Planul de baza se aplica pe o perioada mai scurta de timp si anume 24 de ore, atunci cand este “luna plina” sau “luna noua”. In acest interval se poate tine post pentru cine are curaj, dar poate fi o masura prea drastica pentru unii, asa ca mai exista si varianta de a consuma foarte multe lichide, adica apa, sucuri naturale si ceaiuri neindulcite. Poti observa ca poti scapa de surplusul de kilograme dat de retentia de apa din organism si asta intr-o singura zi daca aveti o alimentatie sanatoasa. Poate nu stiti, dar sucurile naturale pot fi un aliat de nadejde. Va hidrateaza, va curata organismul de toxine, sunt foarte gustoase si va ajuta sa slabiti. Plus de asta, le puteti lua cu voi oriunde. Nu va trebuie decat fructele preferate si un blender.
 
Mai este si planul extins al dieteti vampir, care evident de tine pe o perioada mai lunga, dar care porneste tot de la planul de baza. Se incepe cu o zi de detoxifiere completa, consumand lichide si se continua cu un regim alimentar sanatos, abordand o dieta care vi se potriveste. Practic, dieta se tine  in mod normal, doar ca in acele faze ale lunii veti slabi mai mult decat in zielle obisnuite. Un regim alimentar sanatos se bazeaza pe consumul de legume si fructe mai mult. Legumele pot fi consumate diferit, fie crude, creand diverse tipuri de salate cu putine calorii fie la gratar sau la abur.
 
Nu se tine greu dieta vampir. Este destul de flexibila pentru ca va permite sa abordati un regim alimentar specific multor altor diete. Prin combinarea dietei vampir cu meniul altor diete, puteti obtine rezultate rapide. Este foarte usor sa afli cand vin fazele lunii anterior mentionate. Exista o multime de aplicatii pentru telefon care sa va anunte.
 
Altceva ce nu mai stiti despre dieta fazele lunii este ca va curata tot organismul si vi-l pregateste pentru abordarea unui alt stil alimentar, respectiv unul mult mai sanatos si va accelereaza metabolismul. Stiu ca poate ziua aveti un program extrem de incarcat si nu aveti timp de miscare, dar recomand macar seara inainte culcare cateva exercitii usoare de tip Plank pentru slabire si tonifiere. Nu sunt exercitii care sa te oboseasca, deci poti slabi fara efort, ceea ce le recomanda pentru oricine.

Care sunt beneficiile dieteti vampir?

  • Va permite sa cresteti rezultatele altor diete alese
  • Va fortifica imunitatea
  • Ajuta la detoxifierea organismului
  • Poti slabi in fazele lunii mai multe kilograme decat in zilele obisnuite de dieta
  • Va ajuta sa dati jos exact kilogramele in plus
  • Este o dieta potrivita pentru cei care nu au un program fix pentru a-si gati si nici nu pot manca la  ore fixe
  • Slabirea se face pur si simplu prin pierderea apei din organism, deci nu trebuie efort suplimentar
  • Va veti simti mai usoara si mai sanatoasa
  • Nu este o dieta care sa puna sanatatea in pericol
  • Multe persoane au incercat-o, au obtinut rezultate bune si asta fara sa-si lezeze organismul
  • Va puteti bucura de zilele de post
 
Ati vazut ca nu este o dieta ciudata, ci pur si simplu amplifica rezultatele altor diete, datorita fazelor lunii. Puteti aborda un regim alimentar sanatos, iar in unele zile veti slabi mai mult, in alte zile mai putin. Cert este ca rezultate sunt! Recomand doar sa nu va abtineti de la mancare. Mancati doar mai sanatos.
 

Cum vi se pare dieta vampir? Ati incerca-o?

Tags:
dieta rapida
dieta vampir
dieta fazele lunii
rezultate rapide
legume
fructe
branza
slabire usoara
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare