Choco fit – slabeste cu ajutorul ciocolatei

Pare un deliciu interzis in orice cura de slabire, dar ce nu stiti este ca nu orice fel de ciocolata ingrasa, iar in plus contine si alte ingrediente naturale stimulante, care sa va ajute sa slabiti si pana la 24 de kilograme intr-o luna si asta fara efort. Acest deliciu este sub forma de shake. Este oare Choco fit capabil sa faca ceea ce promite? Asta ramane de vazut.
 
Nu este deloc usor sa slabesti si chiar daca reusesti, acele kilograme revin ca un bumerang. Acest efect se numeste yo-yo. Nu este indicat pentru sanatatea corpului si nici pentru calitatea pielii sa avem schimbari bruste de greutate. Nu faci decat sa te alegi cu niste vergeturi urate, iti incetinesti metabolismul si iti dai peste cap tot corpul. Plus de asta nici celulita nu dispare cand ai kilograme in plus, dimpotriva.
 

De ce ar fi atat de bun si sigur Choco fit? In primul rand este din ingrediente naturale 100%, care nu dau efecte secundare si au rolul sa accelereze metabolsimul si sa favorizeze arderea grasimilor, astfel incat poti sta in pat sau pe scaun sau pur si simplu sa-ti desfasori activitatile zilnice si sa slabesti frumos. Este tot ce-si poate dori o persoana care are zilnic activitati alerte si stresante. Este indicat si pentru persoanele care nu se pot abtine de la dulciuri. Sa nu uitam ca shakeul are ca ingredient de baza ciocolata, care va tempereaza pofta de dulce si poate fi consumat chiar si de catre diabetici. Va regleaza cantitatea de zahar din organism si nu veti mai simti nici senzatia de foame. Acesta este secretul din spatele acestui supliment minunat. Cum se poate sa slabesti fara efort? Simplu. Iti taie poftele excesive si vei manca mai putin si-ti mai faci si deliciile.
 

Care este formula completa de ingrediente din spatele lui Choco fit?

Nu pot sa spun ca sunt ingrediente de care nu am mai auzit, dimpotriva multe alte produse dietetice le contin, dar producatorii asigura ca acestea sunt combinate in cantitatea necesara. Practic, ingredientele sunt mai concentrate ca sa aiba rezultate mai bune. Ingredientele ar fi urmatoarele:
  • Cacao naturala
  • Lecitina de soia
  • Boabe de Goji
  • Cafea verde
  • Fibre de ovaz
  • Vitamine si minerale
 
Din cate se poate observa, suplimentul contine exact ce are nevoie organismul pentru a elimina toxinele si pentru a topi grasimea. Fibrele de ovaz ajuta la imbunatatirea digestiei, dar si la stimularea tractului intestinal, vitaminele si mineralele sunt in doza recomandata de medici si nutrionisti, iar daca va ganditi sa incepeti o dieta restrictiva, acest shake de ciocolata o sa va ajute sa nu aveti carente de vitamine si sa nu faceti anemie. Restul ingredientelor contin antioxidanti si cofeina care va aduc un aport ridicat de energie, favorabil accelerarii metabolismului, pentru ca voi sa topiti grasimea cat mai repede.
 

Cum se consuma Choco fit?

Nimic mai simplu. Trebuie sa amesteci 250ml de apa (sau lapte) si 1-2 linguri din produs recomandat pentru femei, respectiv 3-4 linguri pentru barbati si vei obtine o bautura similara cu ciocolata calda. Se consuma de 2 ori pe zi, respectiv dimineata la micul dejun si inca o data pe timpul zilei la o masa principala. Nu este indicat sa sariti peste micul dejun, deoarece este cea mai importanta masa a zilei. De aici va luati energia necesara pentru tot restul zilei. De asemenea, va recomand sa mancati des, dar cat de putin ca sa accelerati metabolsimul.
 
Nu va lasati in totalitate doar pe baza acestui shake de ciocolata. Producatorii asigura ca veti slabi usor si fara efort, dar slabirea nu este usoara si necesita un mic efort si din partea dumneavoastra. Nu spune nimeni ca trebuie sa tineti diete restrictive, dar puteti incerca un regim alimentar cu de toate. Acesta va ajuta sa va simtiti satuli si veti slabi usor si sanatos fara carente de vitamine si fara a lesina pe jos de foame si pofte. Secretul consta in combinarea alimentelor si prepararea lor. Sa nu uitam si de hidratare care este foarte importanta  pentru digestie si pentru accelerarea metabolismului, asa ca o dieta bazata pe sucuri naturale in loc de gustare ar trebui sa fie baza. Acestea sunt delicioase si va ajuta sa va racoriti daca tot ne aflam in anotimpul cald. Plus de asta le puteti lua dupa voi la serviciu mereu ca nu-si vor pierde nutrientii si prospetimea.
 
Fara putina miscare nu veti reusi sa slabiti prea mult, mai ales daca trebuie sa dati jos un numar mare de kilograme. Pentru rezultate bune, incercati sa va alegeti activitati placute care sa va arda caloriile, iar inotul si alergatulsunt ideale pentru asa ceva. Ce poate fi mai placut decat sa slabesti distrandu-te? Inotul ajuta la lucrarea intregului corp, pe cand alergatul ajuta la tonifierea picioarelor si a feselor.
 
Nu aveti timp sa inotati sau sa alergati? Iar nu este nicio problema. Exista exercitii simple de facut acasa pentru slabit, care va tonifiaza tot corpul si va ajuta sa slabiti armonios. Nici nu dureaza 30 de minute zilnic sa le faceti. Si nu uitati ca pot fi realizate de oricine.
 

Cum cumpar Choco fit si ce impresie a lasat utilizatorilor?

Din pacate, desi este un supliment natural, nu poate fi gasit inca in plafare si farmacii. Puteti doar sa-l comandati online de pagina oficiala, completand un formular de comanda cu datele personale care sunt confidentiale, iar plata o veti face la sosirea produsului. O alternativa la acest produs ar fi Chocolate Slim, asta in cazul in care nu reusiti sa comandati sau daca stocurile sunt epuizate. Pretul este unul mic, deci nu o sa va afecteze la buzunare. Trebuie doar sa ochiti reducerile ca sa cumparati la un pret si mai mic.
 
Parerile despre acest shake de ciocolata sunt foarte multe. Sunt si pareri pro si pareri contra, dar predomina parerile pozitive. Majoritatea care au utilizat produsul si au avut rezultate bune au spus ca au imbinat o dieta corespunzatoare in care nu s-au abtinut de la nimic si putina miscare. Stand degeaba, vei slabi cu acest supliment probabil, dar nu atat cat ti-ai dori. Nu va ramane decat sa testati si sa va dati cu parerea.
 
Astept cat mai multe pareri despre Choco fit si chiar poze de inainte si dupa utilizare!

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Comanda acum la pret promotional!

 

COMANDA ACUM
Tags:
supliment slabire
slabire sanatoasa
slabire rapida
slabire usoara
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Anda
    1. Anda 17.10.2017 11:19

    Slabitul e o activitate ce trebuie facuta cu grija si atent pentru a nu ne trezi cu kilograme in plus fara voia noastra.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare