Doar 3 exercitii pentru grasimea de pe coapse, gambe si posterior - 2-3 minute pe zi

Fitness 18.09.2019 dietetik
Te intrebi cumva de ce ai grasime localizata in zone extrem de greu de lucrat daca ai grija la alimentatie? Ei bine, regimul alimentar nu este singura cale spre silueta perfecta si asta pentru ca sunt necesare mai multe masuri. Sedentarismul este poate cea mai mare problema in societatea actuala, de multe ori fara sa vrem. Locul de munca presupune statul ore intregi in fata calculatorului, mancam pe fuga chiar daca ceea ce alegem este sanatos, nu ne odihnim cum trebuie, seara cand ajungem acasa vrem doar sa stam in pat la Tv mancand si relaxandu-ne. Putine persoane realizeaza ca pot manca mai mult decat au nevoie cand fac si alta activitate decat cea de mancat. Se poate intampla cand te uiti la Tv sau cand lucrezi la calculator. In afara de locul de munca mai avem si alte responsabilitati care ne impiedica sa ne acordam atentie. Un lucru este cert acestea fiind spuse si anume ca oricat ne-am dori sa fim activi in adevaratul sens al cuvantului nu reusim din cauza programului mult prea incarcat, dar se poate intampla si atunci cand vrem doar sa lenevim. Asa se explica de ce pana si mancarea sanatoasa se acumuleaza sub forma de grasime subcutanata. Pur si simplu organismul nu ae nevoie de prea multa energie daca esti sedentar!
 
Sigur ti s-a intamplat sa vezi persoane foarte slabe, care au totusi celulita, piele flasca si grasime in anumite locuri incat te intrebi cum de a ajuns acolo. Nu excludem nici dezechilibrele hormonale care pot fi tinute sub control daca mergem periodic la medic, dar este clar si ca sedentarismul a acaparat tot. Solutia este sa combini exercitiile cardio care te fac sa transpiri intens cu exercitiile care lucreaza exact zonele cu probleme. Pentru ca stim cat esti de ocupat, ne-am gandit sa-ti dezvaluim 3 exercitii inedite care le combina pe toate si care nu presupun mai mult de 2-3 minute pe zi. Totul cu minim de efort! 
 
 
Multe persoane cad in alta capcana si anume ca incep sa tina diete cat se poate de restrictive ca sa scape de grasimea corporala care s-a depus aparent inexplicabil. Se poate sa obtii rapid rezultatele dorite, dar din pacate problemele vechi revin atunci cand revii la vechiul regim alimentar, fie si unul sanatos. Ideea este sa devii mai activ in toate modurile in care se poate.
 
Astazi iti propunem genuflexiuni si asta pentru ca nu dau gres niciodata si sunt ideale pentru persoanele care vor sa lucreze acasa pentru ca nu au timp de mers la sala de fitness si in general petrec foarte putin timp chiar si acasa din cauza locului de munca. Marele avantaj este ca genuflexiunile pot fi facute in orice moment al zilei cand ai timp sau chef, iar daca vrei si poti le poti face si de doua ori pe zi. Este vorba de genuflexiuni speciale pentru posterior, coapse si gambe si asta pentru ca sunt cele mai intalnite zone in care grasimea se depune, indiferent ca esti femeie sau barbat.
 

Genuflexiune pentru posterior

 
Seamana foarte mult cu genuflexiunea clasica, doar ca trebuie sa te concentrezi mai mult pe posterior decat pe picioare si te poti ajuta de abdomen ca sa faci acest lucru. Incordeaza abdomenul cat poti de tare si lasa-ti posteriorul spre spate cat poti de mult. Poti chiar sa si balansezi fundul pentru rezultate si mai bune. Sunt necesare 15-20 repetari a cate 3 seturi. Secretul este sa tii picioarele aproapiate ca sa poti incorda fundul. Vezi aici genuflexiunea in stil bulgaresc care lucreaza tot corpul!
 
 

Genuflexiune pentru coapse si solduri

 
Iti dezvaluim genuflexiunea sumo care face furori in afara. Pur si simplu se executa ca orice genuflexiune, doar ca picioarele trebuie sa fie cat mai departate in timpul executiei. Vei simti cat de bine lucreaza acest exercitiu si ce repede apar rezultatele. Sunt recoamndate 15-20 de repetari in 3 seturi.
 
 

Genuflexiune pentru gambe

Grasimea se acumuleaza chiar si la gambe si se poate ca multe persoane sa aiba nevoie de acest exerciitu, in special femeile. Iti recomandam un exercitiu inspirat din genuflexiunea sumo pentru coapse. Stai cu picioarele departate cat poti de mult si tot ce trebuie s afaci este sa mentii pozitia. Ridica pe varfuri pe rand cate un picior si lasa-ti greutatea pe celalalt in care te sprijini. Sunt necesare 20 de repetari in 3 seturi. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Citeste si Lucrezi abdomenul cu exercitii din picioare - uiti de abdomenele clasice si grele

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Grasimea se acumuleaza chiar si la gambe si se poate ca multe persoane sa aiba nevoie de acest exerciitu, in special femeile. Iti recomandam un exercitiu inspirat din genuflexiunea sumo pentru coapse. Stai cu picioarele departate cat poti de mult si tot ce trebuie s afaci este sa mentii pozitia. Ridica pe varfuri pe rand cate un picior si lasa-ti greutatea pe celalalt in care te sprijini. Sunt necesare 20 de repetari in 3 seturi. 

 

Tags:
exercitii pentru grasime
exercitii coapse
exercitii posterior
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare