Dresing balsamic

Ingrediente:

2 linguri otet balsamic
1 ½ linguri mustar Dijon
¼ lingurita busuioc uscat
¼ lingurita piper negru proaspat macinat
1 ½ lingura apa
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

1.    Intr-un vas mic, amestecati toate ingredientele in afara de ulei.
2.    Adaugati uleiul treptat, amestecand cu ajutorul unui tel.
3.    Acoperiti vasul si bagati-l la frigider pana cand serviti.
4.    Puteti sa-l depozitati pana la 2 saptamani in fridiger.

Informatii nutritive:

Aceasta reteta este pentru 5 portii. O portie contine: 23 calorii, 2g grasime, 0g grasime saturata, 0g proteine, 0g fibre, 32mg sodiu si 0g carbohidrati.

Pofta buna!

Tags:
otet balsamic
busuioc
mustar
apa
ulei
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare