Dressing cedar cu parmesan

Ingrediente: 

-  o lingura de margarina
-  o lingura de faina alba
-  100 gr lapte cu 2 % grasime
-  100 gr zeama din supa de pui fara grasime
-  100 gr branza cedar
-  2 linguri de parmezan

Mod de preparare:

Se pune margarina intr-o tigaie de teflon la foc mediu, se adauga faina treptat si se amesteca.

Se adauga si se amesteca laptele cu zeama de pui pana cand compozitia se omogenizeaza; apoi se adauga parmezanul si branza cedar; se amesteca pana cand branza se topeste.

Informatii nutritive: 30 calorii, carbohidrati 1gr, grasimi 1gr, proteine 1 gr, colesterol 7 mg, sodiu 65 mg.

Pofta buna!



Tags:
lapte
supa de pui
branza chedar
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare