Drew Barrymore, o vegetariana convinsa

Drew Barrymore este o vegetariana convinsa, dar nu a trebuit sa faca prea multe sacrificii pentru asta, sa stea cu orele la sala de fitness ca sa scoata untul din ea, sau sa se infometeze. A ajutat-o faptul ca, urmeaza un regim alimentar sanatos. Spre deosebire de acele vedete, care prefera sa treaca pe la sala de fitness numai cand au filmari, Drew este exigenta cand vine vorba de ceea ce se afla in farfuria ei. 

Pe langa cariera de actrita, Drew s-a remarcat ca o vegetariana convinsa. Probabil este o moda printre actori, ca nu ne explicam valul acesta. Din ce in ce mai multi actori renunta asa usor la consumul de carne, fie ca da bine sa te afisezi ca un aparator al drepturilor animalelor, ori sa-ti demonstrezi in public respectul fata de propria persoana. Tind sa cred ca, Drew nu a luat aceasta decizie doar pentru a stoarce un plus de popularitate, ci doar pentru a se mentine in forma, apeland la o metoda riguroasa. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Regimul pe care il urmeaza actrita este unul vegetarian, organic, care nu permite consumul de carne. Aceeasi regula se aplica si-n cazul lactatelor, oualor si grasimilor animale. Iar termenul de organic face referire la consumul de alimente cultivate fara chimicale, aditivi, pesticide ori alte substante chimice ce pot afecta sanatatea. Nici macar alimentele modificate genetic nu au ce sa caute in farfuria actritei. 

Dupa cum se poate observa, regimul este unul strict, greu de urmat pentru o persoana ce se decide in ultima clipa sa-si schimbe stilul de viata. Cand stam sa ne gandim ca, unii producatori de fructe si legume sunt in stare de orice ca sa atraga cumparatori, realizam cat de greu este sa procuri alimente organice. Iar pretul nu este de colea, el se simte la buzunar si este, adesea, cel mai mare impediment al acelora, dintre noi ce-si doresc un regim curat, bazat pe alimente organice. 

Totusi, supermarket-urile au fost invadate, de la o vreme, de alimente organice. Pentru a le recunoaste fata de restul, nu trebuie decat sa cititi etichetele produselor si va veti convinge. In plus, asa cum ziceam mai devreme, preturile sunt piperate, este si acesta sunt semn distinctiv. 

Daca medicul va da ok-ul, si vreti intr-adevar sa va conduceti viata dupa legile unui regim vegetarian, organic, nu mai trebui sa stati pe ganduri. 

Tags:
Drew Barrymore
actrite celebre
Hallywood
regim vegetarian
alimente organice
Ingerii lui Charlie
retete vegetariene
veg
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Cristina
    1. Cristina 29.03.2010 14:58

    ...eu prefer sa merg la piata. cumpar doar de la tarani si e clar ca sunt mai putin tratate decat ale importatorilor. organic totusi, cam greu de spus.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare