Eco Slim pareri: aliatul perfect in combaterea kilogramelor in plus?

Eco Slim este numele pe care o sa il auziti cel mai des in acest articol.Am de gand sa va prezint un produs destinat persoanelor care doresc sa slabeasca si desi observam cu usurinta ca piata este suprasaturata de acest gen de produse va sfatuiesc sa cititi cu atentie cele ce urmeaza sa va spun. Nu va pot spune ca este cel mai bun produs de slabit deoarece nu le-am incercat pe toate dar va pot afirma ca este unul dintre cele mai bune testate de mine pana acum.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Eco Slim ingrediente (Citeste prospectul aici)

 

Ingredientele Eco Slim sunt in primul rand sigure, neavand efecte adverse asupra celui care il consuma deoarece este facut din extracte de plante. Pana acum e totul in regula, nu avem de a face cu un produs plin de chimicale al caror nume nici nu le putem pronunta. O lista succinta a ingredientelor ar fi aceasta: L-carnitina, cafeina, chitosan, extract de urzica Indiana, acid succinic,extract de alge marine brune, extract de guarana, vitaminele B2, B5, B6, B8, B12.

Dupa cum vedeti fiecare ingredient in parte este recunoscut pentru proprietatile sale de a accelera si sustine procesele metabolice care declanseaza arderile de grasime din corp si implicit scaderea in greutate.

 

  •  Cafeina din compozitia Eco Slim este vitala pentru a asigura corpului energia necesara pentru buna functionare a organismului. De asemenea este bogata in antioxidanti deci avem doua functii principale indeplinite: asigura energie si detoxifica corpul. Aici putem adauga si extractul de guarana care indeplineste in mare parte aceleasi functii ca si aportul de cofeina insa aici se adauga si imbunatatirea functiilor cognitive.

  •  L-carnitina este un ingredient present in numeroase suplimente de slabit deoarece sustine efortul fizic prin cresterea nivelului de energie in timp ce suprima pofta de mancare. Cel mai important aspect este ca stimuleaza arderea grasimilor protejand masa musculara.

  •  Chitosanul si algele marine ajuta digestia si functiile intestinale crescand ritmul de absorbtie al grasimilor.

  •  Complexul de vitamine B are rolul de a suplimenta organismal cu vitamine esentiale care sustin o slabire sanatoasa fara efecte adverse asupra nutrientilor esentiali prezenti in corp.

 

Alaturi de aceste ingredient mai sus mentionate se regaseste si acidul succinic care este utilizat in aceasta compozitie pentru a accelera si declansa innoirea celulelor corpului eliminand toxinele si lichidul in exces.

Acum ca am enuntat si explicat compozitia Eco Slim sa trecem la proprietatile sale, mai exact efectele sale dupa un consum regulat conform prospectului producatorului.

 

 

 

Dupa cum ati observant Eco Slim este un cocktail de ingredient bine studiat si pus la punct care va asigura energia nesesara si va declansa procesele metabolice reponsabile cu procesarea grasimilor accumulate in corp respectiv si pierderea kilogramelor in plus. Acest produs ofera un real ajutor in detoxifiere si pierdere in greutate deoarece tinteste toate zonele cheie cum ar fi procesele sistemului digestiv, eliminarea toxinelor si suprimarea apetitului. Prin reglarea nivelului de glucoza din sange asigura si pastrarea unei bune dispozitii, nu veti mai intampina depresiile de dieta si senzatia de ameteala si lesin.

Singura mea obiectie ar fi sa nu va bazati in totalitate pe acest produs pentru a pierde in greutate un numar mare de kilograme altfel veti fi dezamagit. Acest produs va ajuta in procesul de slabire insa nu face toata treaba singur. Nu este nevoie de diete drastice insa este recomandat sa aveti grija la cantitatea de alimente ingerate si mai ales la calitatea lor. De asemenea un consum de 2l de apa ajuta foarte mult in priocesul de detoxifiere. Avand in vedere ca Eco Slim declanseaza procesul de slabire dumneaoastra il puteti accelera prin efectuarea de exercitii simple sau activitati sportive usoare cum ar fi mersul pe jos.

 

Detalii despre pretul Eco Slim (Vezi aici parerile altor clienti)

 

 

Am observat ca in farmacii nu este inca disponibil insa in mediul online il gasiti in foarte multe locuri. Eu va sfatuiesc sa faceti comanda pe site-ul oficial al produsului, in acest fel va protejati de mai multe riscuri cum ar fi produsele contrafacute, investitia inutila in produse care contin alte ingrediente sau proportii diferite ale ingredientelor continute de produsul original pus in vanzare de catre producator. Pe site-ul producatorului produsul este disponibil la pretul de 140 de RON si plata se va face numai la momentul livrarii produsului.

La fel de bine trebuie sa cunoasteti si modalitatea de administrare a produsului recomandata de producator. Intr-un pahar cu apa (eu as recomanda 150-200 de ml de apa) se amesteca 20 picaturi si se bea amestecul rezultat o data pe zi in timpul mesei sau dupa.


Cum sa comanzi Eco slim

 

 

 

 Acest produs nu are contraindicatii insa nu sfatuiesc consumul Eco Slim de catre femeile insarcinate sau cele care alapteaza deoarece acestora le este interzis consumul de stimulente. In incheiere as dori sa va propun sa accesati site-ul oficial al produsului pentru a citi pe indelete opiniile consumatorilor si pentru a putea lua legatura cu consultantii de vanzari in cazul in care aveti intrebari legate de produs ale caror raspunsuri nu le-ati regasit in acest articol.

 

Comanda acum la pret promotional!

 

COMANDA ACUM

Tags:
eco slim
eco slim pret
eco slim picaturi
eco slim pareri
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
5 Comentarii
  • Larisa
    1. Larisa 16.06.2017 19:33

    Fetelor eu am consumat aceste picaturi astfel: 20 dimineata si 20 seara si in 3 saptamani am dat jos 4kg. Totusi am renuntat in perioada asta si la suc acidulat si am evitat sa manac dupa ora 8. Va urez succes!

  • Mara
    2. Mara 17.06.2017 20:03

    Bunaaa.... eu am slabit doar 2kg in primele doua saptamani .... dar nu prea m-am omorat eu cu sportul... pe total sunt multumita!

  • Valentina Draganescu
    3. Valentina Draganescu 19.06.2017 14:25

    Am folosit doua sticluet si am slabit 4.7 kg... S-a intamplat in 20 de zile dar mentionez ca am mers la alergat de 3 ori pe saptamana cate 30 de minute.

  • POe
    4. POe 21.06.2017 01:59

    Ce pret are?

  • Andreea
    5. Andreea 29.10.2018 12:05

    Pentru slabit un produs care pe mine m-a ajutat a fost thermacuts un supliment pe baza de plante.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare