Exercitii de echilibru pentru tine si jumatatea ta

Va numarati printre cuplurile care nu vor sa vada inimioare si plusuri roz de Ziua Indragostitilor, dar care vor sa marcheze cumva acest moment. Atunci avem o idee minunata pentru voi: ce-ar fi sa va distrati impreuna cu niste exercitii de echilibru?

Spate in spate 
 
Va veti distra pe cinste cu acest exercitiu care nu numai ca o sa va imbunatateasca echilibrul, dar o sa va lucrezeze foarte bine muschii de la picioare. Stati pe podea, spate in spate, cu genunchii indoiti si cu talpile bine fixate in pamant, iar cu mainile incrucisate. Ridicati-va in acelasi timp, impingand in spatele celuilalt, apoi reveniti in pozitia initiala. Repetati de cate ori puteti intr-un interval de 5 minute. 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!Lupta de echilibru pe mingea bosu
 
 
Pentru acest exercitiu aveti nevoie de doua mingi bosu, doua corzi elastice si de partenerul tau. Urcati-va pe cate o minge bosu asezata cu fata plata in jos, la o distanta egala cu intinderea maxima a corzilor. 
 
Urcati pe mingi amandoi, ridicati corzile deasupra capului, iar cand sunteti amandoi pregatiti incepeti sa trageti de corzi pentru a-l dezechilibra pe celalalt. 

 
Exercitiu de echilibru intr-un picior
 
 
Stati fata in fata, la o distanta de un brat, si ridicati cate un picior. Atunci cand sunteti amandoi in echilibru, incepeti sa va impingeti reciproc, usor, pana cand unul dintre voi pune piciorul jos. Schimbati apoi piciorul si continuati pana la 5 minute.

 

Tags:
sport
exercitii
echilibru
ziua indragostitilor
valentine's day
sala
bosu
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare