Exercitiile pe care le face Beyonce cand are 5 minute libere

Marco Borges, antrenorul personal al lui Beyonce, dar si al sotului acesteia, Jay-Z, a dezvaluit exercitiile foarte eficiente pe care le face cantareata cand are 5 minute libere. Aceste exercitii iti lucreaza intregul corp intr-un timp scurt. 

Genuflexiuni cu saritura (squat jump)

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Stai cu picioarele putin mai indepartate de latimea umerilor si abdomenul incordat. Indoaie picioarele pana cand coapsele sunt paralele cu solul, apoi sari. Revino in pozitia initiala si repeta exercitiul pentru un minut. 

Fandare in spate 

Picioarele trebuie sa fie indepartate, pe aceeasi linie cu umerii. Din aceasta pozitie fa un pas inapoi si continua cu ambele picioare, alternativ, pentru un minut. Ai grija ca abdomenul sa fie incordat si sa-ti pastrezi echilibrul si postura corecta. 

Flotari 

Potrivit lui Marco, "probabil ca flotarile reprezinta cel mai simplu si cel mai complex exercitiu pentru piept, brate, umeri si abdomen. Fa cat de multe flotari clasice poti sau chiar le poti alterna cu varianta mai usoara, cea in care stai in genunchi, incat sa nu te opresti timp de un minut. Concentreaza-te sa pastrezi pozitia initiala si incearca sa te apropii cat mai mult de podea. 

Inclinari 

Foloseste un step, o banca sau un scaun, asaza-te cu spatele si pozitioneaza-ti mainile la margine. Indoaie coatele si lasa-te spre podea. Revino in pozitia initiala si repeta timp de un minut. Nu-ti lasa greutatea pe picioare. Bratele trebuie sa faca toata treaba. 

Plank lateral 

Acest exercitiu lucreaza muschii abdominali oblici. Asaza-te in pozitie de plank cu o mana pe podea si una indreptata spre tavan, cu picioarele unul peste celalalt. Ridica incet soldul de pe podea, mentinand in acelasi timp bratul in aer. Repeta timp de un minut.

Tags:
exercitii
Beyonce
sport
gimnastica
sanatate
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare