Farfalle cu sos de rosii si busuioc

Farfallele cu sos de rosii si busuioc nu ingrasa, nu cresc colesterolul si nici nu necesita cine stie ce talent culinar. 

 Ingrediente:
 
- 400 de grame de farfalle;
 
- 7 rosii mari si coapte;
 
- 6 linguri ulei de masline;
 
- 10-12 frunze de busuioc proaspat;
 
- 2 catei de usturoi;
 
- parmezan ras;
 
- sare.
 
Mod de preparare:
 
Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie, caliti putin usturoiul tocat marunt, cam 30 de secunde ca sa nu se arda, dupa care adaugati rosiile tocate mare. Inainte de a pune rosiile, ar fi bine sa le opariti putin si sa le luati pielitele. Lasati-le sa fiarba cu usturoiul, adaugati niste sare, dupa care adaugati o parte din busuioc tocat marunt. Daca vreti sosul mai subtire, adaugati putina apa.
 
Fierbeti pastele al dente si amestecati-le cu sosul. Ornati cu busuiocul ramas si cu parmezan ras. 
 
 
Pofta buna!
 
Citeste si reteta la Paste cu vinete.
 
 
 
Tags:
farfalle cu rosii si busuioc
retete farfalle
retete paste
paste cu rosii
paste busuioc
retete vegetariene
retete fara carne
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare