Femeile care folosesc Botox sunt criticate

De cand lumea si pamantul noi, femeile, am apelat la tot felul de trucuri de infrumusetare. Am plonjat cu fata in tot felul de creme, am incercat tot felul de produse care promiteau tinerete vesnica si ne-am supus unei panoplii de proceduri care de care mai invazive. 


Nici o alta procedura insa pare sa nu fi fost atat de criticata precum tratamentul cu botox. Studiile arata ca femeile care folosesc Botox sunt criticate comparativ cu suratele lor care prefera sa imbatraneasca natural.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Tot femeile sunt carcatose. Un studiu realizat de Universitatea din Toronto arata ca cele mai multe femei considera ca e mai frumos sa imbatranesti natural decat sa-ti ascunzi ridurile sub injectii cu Botox.


Perceptia generala le aseaza in categoria “asa nu” pe cele care apeleaza la Botox.


Nu glumesc, e dovedit stiintific. Femeile care folosesc injectii cu toxina botulinica ajung din cauza paraliziei temporare a muschilor faciali sa transmita mesaje non-verbale eronate.


Cu alte cuvinte, odata paralizata fata nu mai poate fi capabila de nici o mimica si nu iti ramane decat sa dai din gura ca sa iti consolezi prietenele disperate. Veste extrem de proasta daca esti tipul de persoana introvertita care se exprima mai degraba prin gesturi faciale.


Cu botox-ul infipt in muschi, chipul ti se transforma intr-o stana de piatra. S-a terminat cu flirtatul ! Adio facut cu ochiul, ridicat din sprancene a mirare si incruntari. Nimic nu mai e posibil cu noul tau chip impasibil de perfect.


Tratamentele antirid sunt un adevarat pericol social modern, capabile sa-ti distruga orice fel de relatie existenta sau potentiala.Cine mai poate ridica sprancenele a ruga si cine mai poate sa faca ochi de catel cu botox-ul care-ti invadeaza pielea de pe intreaga fata ?

Tags:
Femeile care folosesc Botox sunt criticate
botox
beauty
infrumusetare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare