Zi-mi ca si tie ti-a plouat imediat in gura cum ai citit titlul. Daca te gandesti putin la combinatia de ingrediente, constati ca e ceva ce trebuie neaparat sa incerci. Ficatul e amarui, ceapa e dulce, iar daca pui si cateva felii de bacon vei avea si un gust usor afumat.
Ingrediente
- 400 de grame de ficat de vita sau porc
- 2 linguri de faina
- 1 ceapa tocata marunt
- 300 de mililitri de supa de vita
- 1 lingura de ulei de masline
- 2 linguri de pasta de rosii
- optional: costita afumata sau bacon
Daca te tenteaza ideea de gust afumat, incepe prin a praji putin baconul sau costita. Presara faina peste bucatile de ficat si rumeneste-le in tigaie. In acelasi recipient, caleste ceapa 2,3 minute, adauga supa si pasta de rosii si lasa sa fiarba 5 minute.
Adauga si ficatul si lasa-le sa socializeze 3 minute. Serveste o portie de ficat in sos de ceapa, cu putin bacon deasupra si broccoli fiert drept garnitura.
Fara sa luam in calcul garnitura, pregateste-te sa mananci dintr-o portie 53 de grame de proteine, 23 grame de grasimi si 2,5 grame de sare.