Food Revoution Day

News 19.05.2012 Otilia Ignat

19 mai este Food Revoution Day! Ziua in care trebuie sa spui NU alimentelor nesanatoase! Plecand de la initiativa lui Jamie Oliver, cel care a dovedit ca mancarea sanatoasa este gustoasa, 19 mai este debutul unei campanii care trebuie sa ne ajute sa constientizam ca trebuie sa schimbam felul in care privim mancarea.

La nivel mondial, numarul celor care sufera de obezitate s-a dublat din 1980 si pana acum, iar in fiecare zi 2.8 milioane de adulti din toata lumea mor pentru ca sunt supraponderali sau obezi.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Food Revolution Day chiar asta isi doreste. Sa ne faca sa fim constienti asupra hranei, asupra alegerilor alimentare pe care le facem zilnic si asupra problemelor din comunitatea in care traim. Food Revolution Day inseamna sa sustii hrana sanatoasa, indiferent ca este vorba de oameni simpli, institutii, scoli sau restaurante. In toata lumea, 58 de tari iau parte la in aceasta campanie, iar 638 de orase organizeaza evenimente legate de acesta zi.

Alege mereu sa gatesti acasa, din ingrediente simple, cumparate din piata. Sustine cauza alimentatiei sanatoase in cercurile tale de prieteni, pe retele de socializare, la job sau la scoala. Noi sustinem Food Revoution Day!

Tags:
Food Revoution Day. mancare sanatoasa
Jamie Oliver
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare