Forgive me father, for I have sinned! Jurnal de slabiciuni 4


5 zile – atat am rezistat penintentei cu lactate, cunoscuta celor in tema sub numele de dieta. Mai putin de o saptamana am fost practicat abstinenta, expusa in fata deliciilor gastronimice. M-am concentrat cu greu cand se intampla ca pe biroul meu sa isi aseze cineva ciocolata din care rupea bucatele mici pe care le topea cu pofta in gura.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

 

Am inghitit in sec cand mancam alaturi de colegii mei ce se imbuibau pofticiosi cu pizza in timp ce eu mancam iaurt degresat.

 

 


Totul a pus capac rabdarii si capacitatii mele de conformare in momentul in care am primit cadou fix in timpul dietei o cutie plina cu bomboane.
De Ciocolata! Ah, mi-am ros toate unghiile de nervi facand ture in jurul ei. I-am atins ambalajul, i-am urmarit imprimeul cu buricele degetelor. Am amusinat-o atat de intens incat aproape ca simteam forma bomboanei si cum mi se topeste pe cerul gurii.

 

 


Dar m-am abtinut. Sunt puternica, mi-am spus. Nu ma las eu cu una cu doua!
Singura solutie era sa nu mai fiu expusa tentatiilor. Si ce alt loc ar parea mai potrivit pentru o astfel de situatie decat casa unor prietene aflate la randul lor la cura? De fapt, vinovatele care mi-au indus crezul ca dieta este solutia minune. E drept ca si silueta lor dupa 3 luni de dieta s-a schimbat radical. Dar sa revenim la legumele noastre, ca de oi nici nu poate fi vorba.

 

 


Tolanita pe canapeau lor incapatoare, cu ochii la un film cu grasi si mana pe paharul cu apa minerala ma pocneste una din poftele de care ma izolasem. Una dintre protagoniste manca o felie de pizza. Inghit in sec si rad de naivitatea cu care ma incercau poftele. Ma aflu intr-un mediu pro-dieta, nu mi se poate intampla nimic.
In film mancarea incepea sa se contureze ca personaj individual spre stimularea glandelor mele salivare.
Ma uit in stanga, ma uit in dreapta, liniste. Prietenele mele stateau ca hipnotizate pe canapea incrancenate in lupta cu pofta.

 

 


Tags:
pizza
dietetic
comenzi mancare
penitenta
dieta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • Preoteasa
    1. Preoteasa 08.03.2010 10:46

    Preoteasa Zeului Slabitului iti iarta pacatul! :p

  • pietricel
    2. pietricel 08.03.2010 14:18

    pfiu, ma trecusera toate caldurile. Ma ierti, sigur, sigur, sigur ? Nu de alta dar tocmai imi face un After Eight cu ochiul de pe birou...

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare