FOTO Cum arata un barbat dupa o luna de baut Coca Cola zilnic

Pe durata lunii octombrie, George Prior, un american in varsta de 50 de ani, a facut un experiment pe propria piele. A baut 10 doze (355ml) de Coca Cola pe zi pentru a demonstra efectul devastator pe care il are zaharul asupra organismului uman. 

Probabil ca te-ai intrebat deja de ce a ales 10 doze de Cola si, bineinteles, cine bea chiar atat de multe doze pe zi? "Poate ca bei doar 4 doze de Coca Cola pe zi, dar daca adaugi 2 pahare de suc de portocale, cele doua bauturi de la Starbucks, cele 2 ceaiuri `sanatoase` cu gheata, fresh-ul `natural` din comert si smoothie-ul baut in oras, faci sa para cele 10 doze de Cola o joaca de copii", explica barbatul. 
 
George a demonstrat astfel ca majoritatea americanilor beau cel putin la fel de mult zahar pe cat si-a luat el din cele 10 doze pe zi. 
 
 
Ultimul raport, publicat in 2005 de Studiul National de Examinare a Sanatatii si a Nutritiei din Statele Unite ale Americii, arata ca americanii consuma in medie 20 de lingurite de zahar pe zi, in timp ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a recomandat doar 6 lingurite (25 de grame) pe zi. Pentru a observa diferenta, George Prior a inghitit in fiecare zi, pe durata experimentului, 400 de grame de zahar
 
Rezultatul: a luat in greutate 13 kilograme, procentul de grasime a crescut cu 4 puncte, iar tensiunea arteriala i-a crescut la limite dramatice. De la 129/77, valoarea dinaintea experimentului, la 145/96. Bonus, acesta a marturisit ca ii era pofta continuu de dulce, desi bea o cantitate imensa de zahar. 
 
"Oamenii trebuie sa fie constienti de efectele devastatoare pe care le are zaharul asupra sanatatii lor", si-a justificat barbatul experimentul. 
 
Compania Coca-Cola nu a oferit nicio pozitie oficiala cu privire la experimentul lui George Prior. 
Tags:
coca cola
zahar
experiment
george prior
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • vasilica
    1. vasilica 10.12.2014 22:56

    Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: vasilicagrig061@gmail.com

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare