Fresh de sfecla rosie, mar si morcov sau Miracle Drink

Daca amesteci mar cu morcov si cu sfecla rosie obtii o bautura sanatoasa, gustoasa si plina de vitamine care mai este cunoscuta drept "Miracle Drink". Se pare ca un medic chinez i-a recomandat unui pacient suferind de cancer pulmonar sa consume zilnic aceasta bautura, bolnavul vindecandu-se in doar trei luni. 

Acest fresh are multe proprietati, cea mai importanta fiind ca previne dezvoltarea celulelor canceroase. In plus, previne bolile de ficat, rinichi, pancreas si poate vindeca ulcerul. Previne atacurile de cord si tensiunea arteriala ridicata si intareste sistemul imunitar si plamanii. Miracle Drink detoxifiaza, infrumuseteaza pielea, elimina respiratia urat mirositoare si diminueaza durerile. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Daca cele de mai sus nu te conving, afla ca bautura contine vitamina A, potasiu, calciu, fier, sodiu, magneziu, fibre, beta-caroten si multe alte. 

Ingrediente

  • o sfecla rosie cruda

  • un mar

  • un morcov

  • o lingurita de suc de lamaie sau miere, pentru gust

  • apa plata 

Spala sfecla, marul si morvocul, taie-le bucati mici si pune-le in blender. Paseaza-le bine si adauga putina apa pentru a face freshul mai lichid. Toarna bautura intr-un pahar unde poti sa pui suc de lamaie sau miere, daca simti nevoia. Bea sucul imediat, pentru ca ingredientele sa nu aiba timp sa-si piarda proprietatile. 

Miracle Drink trebuie baut dimineata, pe stomacul gol, si dupa o ora poti sa iei micul dejun. Aceasta bautura te va ajuta sa pierzi in greutate si in 2 saptamani iti va intari sistemul imunitar.

 

Tags:
fresh
sfecla rosie
mar
morcov
miracle drink
cancer
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare