Frigarui orientale

Condimente: praf de ghimbir, sare, piper, praf de usturoi, chilli, cucurma (eu am avut condiment indian de la Sonnentor)

Le-am amestecat pe toate cu iaurt proaspat si le-am pus la frigider.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Am curatat puiul si l-am uscat bine. L-am taiat bucatele potrivite pentru gratar. Am amestecat iaurtul condimentat cu puiul si le-am lasat la frigider peste noapte.

 

 

 

 

A doua zi le-am insirat pe bete pentru frigarui. Am pus frigaruile pe gratarul de la cuptor si dedesubt am lasat tava pentru a nu murdari prea tare cuptorul. Am aprins grilul de la aragaz si le-am lasat cate 10 minute pe fiecare parte.

Si asta-i toata filosofia. Delicios!

 

 

 

S-aveti pofta!

Tags:
frigarui
piept de pui
pulpe de pui
ficatei de pui
ghimbir
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Vizitator
    1. Vizitator 27.04.2010 14:59

    si reteta?

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare